LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 2021'e ertelendi

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga 2021'e ertelendi
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, oynanış fragmanıyla Gamescom Açılış Gecesi'nde sergilendi. Diğer yandan Skywalker efsanesini LEGO evrenine taşıyacak yeni oyunun ertelendiği duyuruldu. İlk başta bu yıl gelmesi planlanan 9 bölümlük...

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, oynanış fragmanıyla Gamescom Açılış Gecesi'nde sergilendi. Diğer yandan Skywalker efsanesini LEGO evrenine taşıyacak yeni oyunun ertelendiği duyuruldu. İlk başta bu yıl gelmesi planlanan 9 bölümlük macera, 2021'in ilkbahar aylarında piyasaya sürülecek.

Erteleme kararı her ne kadar hayal kırıklığı yaratsa da, LEGO Star Wars: Skywalker Saga'nın yeni nesil sürümlerinin geleceği de açıklandı. Yani oyun, şimdiki nesil platformların yanı sıra PlayStation 5 ve Xbox Series X'e de gelecek. Nesiller arası uyumluluk ve yeni sürümlere yükseltme seçenekleri konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

The Skywalker Saga, dokuz filmi de kapsayacak ve oynanış açısından çok sayıda içerik ve çeşitliliğe sahip olacak. Aksiyon dolu fragmanda, oyunun ışın kılıcı düelloları, podracing, mini oyunlar ve daha pek çok şeyi içerdiği görülüyor. Elbette LEGO mizahı yine ön planda ve oyuncuları gülümsetecek sahnelere yer veriliyor. Star Wars evrenini baştan sona deneyimlemek için güzel bir koleksiyon olacak gibi görünüyor.

Oyunun kapak görseli, 4 Mayıs Star Wars gününde ortaya çıkan sanatı içeriyor. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga geniş kapsamıyla iddialı bir proje olacak. Ayrıca bu yılın başlarında LEGO oyunlarında yeni bir motor kullanılacağı açıklanmıştı. Bu nedenle görsel olarak da daha gelişmiş bir deneyim bekleyebilirsiniz. Birçoğu oynanabilir olan yaklaşık 500 karakter ile devasa bir serüven oyuncularla buluşacak.

The Skywalker Saga koleksiyonu, 2021 ilkbaharında PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Switch ve PC için gelecek. Daha fazlası için aksiyon dolu oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga oynanış fragmanı