Vader Immortal: A Star Wars VR Series, PSVR'a geliyor

Vader Immortal: A Star Wars VR Series, PSVR'a geliyor
PlayStation VR donanımı, tam oyunlar yerine PS4 oyunları gibi hissettirmeyen demo tadında oyunlara sahip. Teknolojinin sınırlı olması nedeniyle PC tabanlı VR cihazlarındaki gibi güçlü oyunlar gelmiyor. Ancak PSVR'ı çekici kılacak...

PlayStation VR donanımı, tam oyunlar yerine PS4 oyunları gibi hissettirmeyen demo tadında oyunlara sahip. Teknolojinin sınırlı olması nedeniyle PC tabanlı VR cihazlarındaki gibi güçlü oyunlar gelmiyor. Ancak PSVR'ı çekici kılacak yeni bir oyun yolda. Vader Immortal: A Star Wars VR Series, 25 Ağustos'ta geliyor.

Elbette Vader Immortal'dan çok daha fazlasını beklemiyoruz. Ancak Star Wars lisansı önemli bir adım. VR oyuncularının en büyük hayallerinden biri, Star Wars evreninde ışın kılıcı kullanabilmekti. Ayrıca, PC deneyiminden üç bölümü de PSVR kullanıcıları için eksiksiz olarak sunuyor.

Vader Immortal, Star Wars evreninden ilk sanal gerçeklik hikayesi

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Oyuncular Vader Immortal: A Star Wars VR Series ile çok uzaklardaki bir galaksiye adım atacak ve sanal gerçeklik için özel olarak tasarlanmış ilk Star Wars hikayesini deneyimleyecek. Yeni müttefiklerin yanında Darth Vader'ın gizemli kalesine girecek ve Sith Lordu'nun kendisi de dahil olmak üzere dehşet saçan düşmanlarla yüzleşecek. Galaksinin kurtuluş umudu sizin ellerinizde olacak.

Vader Immortal ile ilgili en büyük endişelerden biri, Oculus gibi cihazlara kıyasla PSVR donanımının sınırlamaları. Oyunun PlayStation VR sürümü, Black Shamrock ve ILMxLAB tarafından geliştiriliyor. ILMxLAB'ın yapımcılarından Harvey Whitney, normal şartlar altında geliştirmenin zor olabildiğini ancak ekiplerin hayal kırıklığına uğratmayacak bir deneyim yaratmak için yorulmadan çalıştığını belirtti.

Vader Immortal: A Star Wars VR Series

Oyun ilk olarak geçtiğimiz yıl Oculus Store'da piyasaya sürüldü. Hikaye, her biri 9,99 dolardan satılan olan üç bölüm aldı. Vader Immortal: A Star Wars VR Series, 25 Ağustos'ta PSVR oyuncularıyla da buluşmuş olacak. Paket, daha önce PC tabanlı VR platformunda sunulan 3 hikaye bölümünü de içerecek.

Star Wars VR deneyiminden oynanış görüntülerini içeren fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. State of Play canlı yayınında duyurulan diğer tüm oyunlara buradan göz atabilirsiniz.

Immortal: A Star Wars VR Series fragmanı