PlayStation VR Mega Paket 5 popüler oyunla birlikte tanıtıldı

PlayStation VR Mega Paket 5 popüler oyunla birlikte tanıtıldı
Sony, Avrupa'da sanal gerçeklik kitlesini genişlemek için PlayStation VR Mega Paket'i piyasaya sürecek. PS VR gözlük, PlayStation Camera ile gelen PlayStation VR Mega Paket; Astro Bot Rescue Mission, Elder Scrolls V: Skyrim VR, Resident...

Sony, Avrupa'da sanal gerçeklik kitlesini genişlemek için PlayStation VR Mega Paket'i piyasaya sürecek. PS VR gözlük, PlayStation Camera ile gelen PlayStation VR Mega Paket; Astro Bot Rescue Mission, Elder Scrolls V: Skyrim VR, Resident Evil 7 Biohazard, Everybody's Golf VR, PlayStation VR Worlds için indirme kodları da içerecek. Bunlar platformun en seçkin oyunlarından bazıları ve yeni oyuncular için harika bir başlangıç.

PlayStation VR Mega Paket 2019 ile gelecek 5 oyuna yakından bakalım:

  • ASTRO BOT Rescue Mission: PlayStation VR için özel olarak geliştirilen oyunculardan beğeni alan platform oyunu, 20 farklı seviyede şehir, yemyeşil ormanlar, karanlık mağaralar ve altın kumlu plajlarda koşarken ve atlarken sizi uzayda bir maceraya sürükleyecek.
  • Elder Scrolls V: Skyrim VR: Bethesda Games Studios'tan VR için tam kapsamlı bir açık dünya oyunu olan Skyrim VR, oyunculara engebeli dağlarda ejderhalarla savaşırken eşsiz derecede büyük ölçekli bir deneyim sunuyor!
  • Resident Evil 7 Biohazard: Hayatta kalma ve korku teması hiç bu kadar yoğun olmamıştı! Tempolu mücadele, bulmacalar, eşya yönetimi ve keşfedilecek korku dolu ortamlarla sürükleyici bir birinci şahıs oyunu.
  • Everybody's Golf VR: Muhtemelen daha önce hiç yer almadığınız bir sahaya adım atmaya yaklaşacağınız Everybody's Golf VR'da şimdiye kadarki en kapsamlı golf sahasına adım atacaksınız.
  • PlayStation VR Worlds: PlayStation VR Worlds'e adım atarak beş özel PlayStation VR deneyimine yolculuk yapabileceksiniz. Deniz kaşifliğinden soyguna, tehlikeli bir nebulada pilotluktan yasa dışı sokak yarışlarına spor etkinliğine kadar birçok deneyim tek pakette.

PlayStation VR Mega Paket'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceği şimdilik açıklanmasa da paket şimdilik Avrupa bölgesi için duyuruldu. Detaylı bilgi geldiğinde sizleri güncelleyeceğiz. PS VR için gelecek haber ve güncellemelere buradan erişebilirsiniz.

Kaynak: PlayStation Blog Avrupa