Beat Saber önümüzdeki hafta yeni ücretsiz şarkılar alacak

Beat Saber önümüzdeki hafta yeni ücretsiz şarkılar alacak
Tüm zamanların en başarılı VR oyunu olarak 1 milyon satışa ulaşan ilk oyun Beat Saber enstrümanları olmasa da ritim oyunu çılgınlığını yeniden ateşledi. Oyun çıkalı 1 yıldan fazla oldu ve Beat Games hem ücretli hem de...

Tüm zamanların en başarılı VR oyunu olarak 1 milyon satışa ulaşan ilk oyun Beat Saber enstrümanları olmasa da ritim oyunu çılgınlığını yeniden ateşledi. Oyun çıkalı 1 yıldan fazla oldu ve Beat Games hem ücretli hem de ücretsiz içerik güncellemeleriyle oyuna yeni müzikler getirmeyi vadediyor. Geliştiricinin planına göre önümüzdeki hafta oyuna yeni ücretsiz şarkılar gelecek gibi görünüyor.

Beat Games yeni ücretsiz şarkıları attığı bir tweet'te tanıttı. Şarkıların şu anda testte olduklarını ve önümüzdeki hafta yayınlayacaklarını belirtti.

Beat Saber'a gelecek ücretsiz şarkıların duyurulmasının yanı sıra, tweet'te şarkılardan biri için şok olmuş kedi ifadesiyle şifreli bir resim paylaşıldı. Geliştirici ayrıca ücretsiz şarkıların Beat Saber ekibinin çalışması olmadığını ve lisanslı şarkılar olduğunu da doğruladı.

Oyunda daha önce "K/DA - POP/STARS" ve "Noisestorm - Crab Rave" şarkıları yayınlanmıştı. POP/STARS, League of Legends oyunuyla bağlantılıydı ve Crab Rave, Beat Saber'ın ilk ücretli DLC'sine dahil olmayan Monstercat etiketli ek bir şarkıydı.

Beat Saber'ın son ücretli içeriği geliştiricinin oyuna elektronik müzik dışında çeşitli müzik tarzları getirmeye kararlı olduğunu gösteren Imagine Dragons müzik paketiydi. Ücretsiz şarkıların Imagine Dragons paketiyle ilgisi olup olmadığı veya tarzının ne olacağı konusunda hiçbir bilgi yok. Beat Games'in yeni ücretsiz Beat Saber şarkılarını açıklamadan önce şok olmuş kedi görselinin ne anlama geldiğini keşfetmek için önümüzde birkaç gün daha var.

Yeni şarkılar hakkında fikriniz var mı? Tahminlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.