PS Store'da Büyük Japon Oyunları indirimi geri döndü

PS Store'da Büyük Japon Oyunları indirimi geri döndü
PS Store'un Büyük Japon Oyunları fırsatları bu hafta geri döndü ve uzak doğudaki büyük oyunlarda %70'e varan indirim fırsatı sunuyor. Sekiro: Shadows Die Twice, Resident Evil 2, Kingdom Hearts III, Devil May Cry 5, Dark Souls III,...

PS Store'un Büyük Japon Oyunları fırsatları bu hafta geri döndü ve uzak doğudaki büyük oyunlarda %70'e varan indirim fırsatı sunuyor. Sekiro: Shadows Die Twice, Resident Evil 2, Kingdom Hearts III, Devil May Cry 5, Dark Souls III, Ni no Kuni II: Revenant Kingdom gibi birbirinden iddialı oyunlarda büyük indirimler PS Store'da oyuncuları bekliyor.

Büyük Japon Oyunları 11 Eylül - 26 Eylül tarihleri arasında PS Store'da olacak. Diğer yandan PlayStation Sunar indirimleri devam ediyor ve 19 Eylül'de sona erecek. Tüm bunların yanı sıra EA oyunlarında da indirim devam ediyor ve Haftanın Fırsatı da belli oldu. İşte PS Store'un yeni indirimleri:

Büyük Japon Oyunları (26 Eylül'e kadar)

Tekken 7

Haftanın Fırsatı: Tekken 7 (19 Eylül'e kadar)

Tekken 7'de PS Store Haftanın Fırsatı kapsamında 20 yıllık Mishima kan davasını sonlandırmaya hazırlanın. Tek oyunculu yoğun 3D savaşlarda veya çevrimiçi olarak diğer oyunculara karşı savaşırken 30'dan fazla oynanabilir karakterden birini seçebileceksiniz.

PS Store indirimlerini buradan erişebilirsiniz. Gelecek fırsatlar ve kampanyalar için takipte kalın!