PlayStation Store'da Mega İndirimler başladı!

PlayStation Store'da Mega İndirimler başladı!
PlayStation Store'da Mega İndirimler başladı ve birbirinden iddialı oyunlar %65'e varan indirim fırsatıyla sunuluyor. Assassin's Creed, Call of Duty, Batman, Dishonored, Middle-earth, The Witcher, Mortal Kombat ve daha birçok seriden...

PlayStation Store'da Mega İndirimler başladı ve birbirinden iddialı oyunlar %65'e varan indirim fırsatıyla sunuluyor. Assassin's Creed, Call of Duty, Batman, Dishonored, Middle-earth, The Witcher, Mortal Kombat ve daha birçok seriden sevilen oyunlara mega indirimlerle sahip olabilirsiniz.

Mega İndirimler 11 Temmuz 2019 tarihine kadar PlayStation Store'da sizleri bekliyor olacak. PlayStation Plus Temmuz ayı oyunlarının açıklanmasının ardından yazın keyfini çıkarmanız için bu fırsattan da yararlanabilirsiniz.

Ayrıca PlayStation Store'da Haftanın Fırsatı da açıklandı ve BioShock: The Collection'a %80 indirimle sadece 39 TL'ye sahip olabilirsiniz. Şimdi mağazadaki indirimlere tek tek göz atalım:

Mega İndirimler (11 Temmuz 2019 tarihine kadar)

Mega İndirimlerin PlayStation Store sayfasına buradan erişebilirsiniz. Bunlara ek olarak 70 TL'den Ucuz Oyunlar ve 23 TL'den Ucuz Oyunlar kampanyalarını da inceleyebilirsiniz.

PlayStation Store'a gelecek tüm indirim ve kampanyaları buradan takip edebilirsiniz.