PlayStation Store'da %60'a varan indirim fırsatları başladı!

PlayStation Store'da %60'a varan indirim fırsatları başladı!
PlayStation Store bu hafta bilim kurgu maceralarında, yarış simülasyonlarında ve strateji harikalarında %60'a varan tasarruf fırsatı sunuyor. İndirimler bugün başladı ve 19 Eylül'e kadar sürecek. Bir sonraki PS4 maceranızın...

PlayStation Store bu hafta bilim kurgu maceralarında, yarış simülasyonlarında ve strateji harikalarında %60'a varan tasarruf fırsatı sunuyor. İndirimler bugün başladı ve 19 Eylül'e kadar sürecek. Bir sonraki PS4 maceranızın ne olacağına karar vermek için PlayStation Store'un indirimli oyunlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

PlayStation Store %60'a varan indirim fırsatları

PlayStation Store'un indirimli PS4 oyunlarının tam listesi aşağıda ve Persona 5, Middle-earth: Shadow of War, Gran Turismo, Nier Automata ve daha fazlasını içeriyor:

PS4 Oyunlarında %60 oranına varan indirim fırsatları için PlayStation Store sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Haftanın Fırsatı (13.09.2018 tarihine kadar)

PlayStation Store Haftanın Fırsatı Hitman

PlayStation Store'da % 60'a varan indirim fırsatlarına ek olarak Haftanın Fırsatı ile HITMAN - Yılın Oyunu Sürümü oyunculara indirimli sunuluyor.

Bugün itibariyle 12 Eylül'e kadar devam edecek IO Interactive'in eleştirmenlerce beğenilen oyunu HITMAN: Yılın Oyunu Sürümü %36 indirimli fiyatıyla PlayStation Store'da sizleri bekliyor. Eğer Hitman ya da Giriş paketiniz varsa, GOTY yükseltmesi de Haftanın Fırsatı'na dahil!

HITMAN - Yılın Oyunu Sürümü'nü PlayStation Store'dan satın almak istiyorsanız mağaza sayfasına buradan gidebilirsiniz.