Horizon Zero Dawn'ın ücretsiz tema ve avatarları PSN'e geliyor!

Horizon Zero Dawn'ın ücretsiz tema ve avatarları PSN'e geliyor!
Horizon Zero Dawn ilk yıl dönümünü kutladı ve bu özel güne Sony de eşlik ediyor. Yayıncı oyunun karakterlerini içeren ücretsiz PlayStation 4 tema ve avatarlarının listesini yayınlayacaklarını açıkladı.  Ayrıca...

Horizon Zero Dawn ilk yıl dönümünü kutladı ve bu özel güne Sony de eşlik ediyor. Yayıncı oyunun karakterlerini içeren ücretsiz PlayStation 4 tema ve avatarlarının listesini yayınlayacaklarını açıkladı.  Ayrıca en çarpıcı, topluluk yapımı Fotoğraf Modu resimlerinden oluşacak ücretsiz bir tema da olacak. Bunların hepsi 1 Mart 2018'de (yarın) oyunun hayranlarına sunulacak.

Sony'nin ücretsiz avatarlar ve tema hakkındaki açıklaması: "Yarın PS4 avatarları PlayStation Store'dan ücretsiz olarak indirilebileceği gibi, en sevdiğiniz Horizon Zero Dawn karakterlerinin yanı sıra, en çarpıcı fan yapımı Fotoğraf Modu resimlerinin bazılarını içeren bir PS4 teması da hazırladık."

Horizon Zero Dawn hakkında

Kadim geçmişin derin sırlarını keşfetmek için bir göreve çıkan, doğduğu günden beri kabilesi tarafından dışlanmış bir kadın olan Aloy'un gözlerinden dünyayı görün. İnsanoğlunun neredeyse yok olacağı bir yeşil dünyaya adım atarken savaşan kabilelere ve korkunç mekanize yaratıklara karşı mücadele edin.

Avcıları av yapın, gelişmiş teknolojiyle ilkel teçhizatları birleştirin ve çevrenizdeki dünyayı incelerken büyüyen, tehlikeli araziyi keşfedin.