Sony yeni Dualshock 4 ve kulaklık renklerini tanıttı

Sony yeni Dualshock 4 ve kulaklık renklerini tanıttı
Sony, Dualshock 4 ailesine biraz daha renk katmaya hazırlanıyor. Sonbahar aylarında Rose Gold renkli bir kulaklığın yanı sıra DualShock 4 serisi için yepyeni bir renk serisi satışa sunulacak. Yine Rose Gold tasarımı da dahil olmak...

Sony, Dualshock 4 ailesine biraz daha renk katmaya hazırlanıyor. Sonbahar aylarında Rose Gold renkli bir kulaklığın yanı sıra DualShock 4 serisi için yepyeni bir renk serisi satışa sunulacak. Yine Rose Gold tasarımı da dahil olmak üzere toplam 4 yeni renk paleti DualShock 4 ailesine geliyor. Diğer üç renk ise Titanium Blue, Electric Purple ve Red Camouflage.

Yeni Dualshock 4 kontrol cihazlarının her biri Eylül 2019'da Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Avrupa'da başlayacak ve 64,99 dolardan satın alınabilecek. PlayStation Blog'a göre tüm Dualshock 4 kablosuz kontrol cihazları Eylül ayında satışa çıkacak. Bu arada Rose Gold kulaklık da Kasım ayından itibaren piyasaya sürülecek.

Dualshock 4 kablosuz kontrol cihazı ailesi klasik Jet Black ve Wave Blue'dan Sunset Orange ve Red Crystal'e kadar 25'ten fazla renk seçeneğiyle 6 yıl önceki lansmanından bu yana çok büyüdü. İşte seriye eklenen dört yeni renk:

Rose Gold

Altın metalik bir kaplama ve zarif gül rengi, şık ve sofistike bir metalik seçenek sunuyor.

Titanium Blue

Açık mavi detaylara sahip metalik bir üst kapak, metalik gövdeyi yeni mat mavi arka panelle tamamlanıyor.

Electric Purple

Bu canlı yeni renk, daha fazla kontrast için tuşlarında beyaz PlayStation sembolleriyle iki tonlu mor bir tasarıma sahiptir.

Red Camouflage

Siyah, kırmızı, kahverengi ve ekstra parlaklık için gümüş detaylarıyla öne çıkan ikonik kontrol cihazı kamuflaj desenine sahip.

Ayrıca Berry Blue, Sunset Orange, Blue Camouflage ve Gold renkleri de yine Kasım ayında sınırlı süre için geri dönecekler.

Kulaklık tarafında koleksiyona sadece tek bir renk ekleniyor: Rose Gold. Yeni PlayStation kulaklığı Rose Gold DualShock 4'te olduğu gibi iki tonlu tasarıma sahip. Ayrıca gül renginin yanı sıra ikinci rengin çok daha hafif bir tonu olduğu görülüyor. İşte Sony'nin PlayStation 4 için sunduğu yeni kulaklık:

Yeni PS4 kulaklığı Kasım ayından itibaren Avrupa'da, 2019 Sonbahar aylarının sonlarına doğru da ABD ve Kanada'da satışa sunulacak.

Sony bu yıl PlayStation 4 kontrol cihazı için ikinci kez yeni renk seçenekleri çıkardı. Nisan ayında DualShock 4 için iki tonlu Alpine Green rengini oyuncuların beğenisine sunmuştu. Yeni renkler de oldukça göz alıcı görünüyor.