Sony'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel PS4 dinamik teması!

Sony'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel PS4 dinamik teması!
Sony geçtiğimiz yıl olduğu gibi Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için yeni göz alıcı PlayStation 4 dinamik temasını yayınladı.Yine ücretsiz olan bu yılki tasarım PlayStation'a özel çok daha fazla sayıda oyun karakterleri...

Sony geçtiğimiz yıl olduğu gibi Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için yeni göz alıcı PlayStation 4 dinamik temasını yayınladı.

Yine ücretsiz olan bu yılki tasarım PlayStation'a özel çok daha fazla sayıda oyun karakterleri sergiliyor: Horizon Zero Dawn'dan Aloy, The Last of Us'tan Ellie, Detroit: Become Human'dan Kara, Uncharted'tan Chloe ve Nadine, Tearaway'den Atoi ve God of War'dan Freya.

Ayrıca LittleBigPlanet'ten Sackgirl, Bloodborne'dan Lady Maria, Gravity Rush'dan Kat ve Dreams'ten küçük karakterler de var.

Dünya Kadınlar Günü'ne özel ücretsiz dinamik tema Horizon Zero Dawn'ın stüdyosu Guerrilla Games'ten konsept sanatçısı Choro Choi tarafından oluşturuldu.

Yeni PS4 dinamik temanızı PlayStation Store'dan indirebilirsiniz.

Sony ayrıca aşağıdaki videoda PlayStation oyuncuları tarafından sevilen oyunların yapımında rol alan kadınların hikayelerini ve PlayStation deneyimlerini paylaştı:

Tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!