PS4 ve Xbox One'da tüm zamanların en çok satan oyunları!

PS4 ve Xbox One'da tüm zamanların en çok satan oyunları!
NPD Group'tan Mat Piscatella, oyunların nasıl sattığına dair sürekli olarak güncel bilgiler veriyor. Oyunlara dair verileri görmek her zaman heyecan verici oluyor ve bu sefer yine perdenin arkasındayız. PS4 ve Xbox One'da dolar...

NPD Group'tan Mat Piscatella, oyunların nasıl sattığına dair sürekli olarak güncel bilgiler veriyor. Oyunlara dair verileri görmek her zaman heyecan verici oluyor ve bu sefer yine perdenin arkasındayız. PS4 ve Xbox One'da dolar bazında satışları en iyi 10 oyun aşağıda yer alıyor. Dijital oyun satışları da listeye dahil, ancak dijital katılımcı olmayan Bethesda listede yer almadı.

PS4

  1. Grand Theft Auto V
  2. Call of Duty: WWII
  3. Call of Duty Black Ops III
  4. Call of Duty: Infinite Warfare
  5. NBA 2k18
  6. Battlefield 1
  7. God of War
  8. Star Wars Battlefront
  9. Call of Duty: Advanced Warfare
  10. Nba 2k17

Xbox One

  1. Grand Theft Auto V
  2. Call of Duty: WWII
  3. Call of Duty Black Ops III
  4. Call of Duty: Infinite Warfare
  5. Battlefield 1
  6. Star Wars Battlefront
  7. Call of Duty: Advanced Warfare
  8. Halo 5: Guardians
  9. Destiny 2
  10. Fallout 4

Listede hem PS4 hem de Xbox One için ilk sırada yer alan GTA 5 çok da şaşırtmadı. Rockstar efsanesi aradan geçen 5 yıla rağmen hala yıllara meydan okuyor ve satış listelerinin zirvesinde yer almayı başarıyor. Hemen ardından yine iki platformda da her yıl zirveye oynayan Call of Duty oyunları ilk 4 sırayı tamamlıyor. God of War efsanesinin listede yer alması da göze çarpıyor. Geçtiğimiz hafta 86.1 milyon sattığı açıklanan PS4 konsoluna özel God of War şimdiden başarıyı yakalayan oyunlar arasında. Aslına bakarsanız listede kendine daha iyi bir yer bulabilirdi.

Son mali çeyrek sona erdiğinde ilk 10'a bir kez daha bakabilmeyi umuyoruz. Call of Duty: Black Ops 4, Blackout'un da yardımıyla ilk 10'a hızlı bir giriş yapabilir. Ayrıca Spider-Man PS4 ve Red Dead Redemption 2 gibi iddialı yapımlar da sırada.