PS4 Mega Paket Türkçe dil destekli oyunlarla güncellendi

PS4 Mega Paket Türkçe dil destekli oyunlarla güncellendi
Sony, PS4 Mega Paket'i güncelledi ve ülkemizdeki oyunculara PlayStation'a özel oyunlardan oluşan bir paket hazırladı. Mega Paket; 500 GB PS4 Slim, 1 adet Dualshock 4 kontrol cihazı, 3 aylık PS Plus üyeliğinin yanı sıra Türkçe dil...

Sony, PS4 Mega Paket'i güncelledi ve ülkemizdeki oyunculara PlayStation'a özel oyunlardan oluşan bir paket hazırladı. Mega Paket; 500 GB PS4 Slim, 1 adet Dualshock 4 kontrol cihazı, 3 aylık PS Plus üyeliğinin yanı sıra Türkçe dil destekli oyunlarla güncellendi. God of War, Detroit: Become Human, The Last of Us Remastered gibi PS4'e özel oyunlar ve Fortnite için 2000 V-Papel oyuncuları karşılıyor.

PlayStation Türkiye'nin paylaşımına göre PS4 Mega Paket'in teknoloji marketlerinde tavsiye edilen satış fiyatı 2699 TL. Paket içerikleri oyunların V-Papel'lerin indirimsiz fiyatları ve PS Plus aboneliğiyle yaklaşık 720 liraya denk geliyor. PS4 500 GB modelinin 1800-1900 bandında alınabildiği düşünülürse tercih size kalmış...

PS4 Mega Paket'le gelecek oyunlara yakından göz atalım:

  • God of War: PlayStation efsanesinin en yeni oyununda Tanrıların gölgesinden uzakta bir adam olarak yaşayan Kratos, bilinmedik diyarlara, beklenmedik tehlikelere ve babalıktaki ikinci şansına uyum sağlamaya çalışıyor. Oğlu Atreus'la birlikte ikili, vahşi İskandinav topraklarında bir yolculuğa çıkarak kişisel bir görevi yerine getirmek için mücadele veriyor.
  • Detroit: Become Human: Detroit, 2038. İnsana benzeyen androidler insan işgücünün yerini aldılar. Asla yorulmuyorlar ve itaatsizlik etmiyorlar. Ta ki androidlerin insan olma mücadelesi verene kadar. Yaptıklarınız ve kararlarınız androidlerin kaderini ve belki de tüm şehrin geleceğini şekillendirecek. Heavy Rain ve BEYOND: Two Souls'un yapımcılarından gelen deneyim, kendi tarzını bir kez daha başarılı şekilde yansıtıyor.
  • The Last of Us Remastered: Düşmanlarla dolu bir kıyamet sonrası dünyada Joel ve Ellie, umutsuz durumlardan ötürü bir araya gelirler ve ABD'nin geri kalan bölgelerinde geçecek vahşi bir yolculukta hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorunda kalacaklar. Devam oyunu gelmeden kesinlikle oynanması gereken bir PlayStation klasiği diyebiliriz.
  • Fortnite: Fortnite arkadaşlarınızla veya tek başınıza, hayalinizdeki Fortnite dünyasını oluşturabileceğiniz veya ayakta kalan son kişi olmak için mücadele edebileceğiniz oynaması ücretsiz çok oyunculu bir oyun. Battle Royale kralında kıran kırana bir mücadele sizleri bekliyor.

Yeni PS4 Mega Paket hakkında ne düşünüyorsunuz? PlayStation'a özel oyunlar, Fortnite V-Papel hediyesi ve 3 aylık PS Plus aboneliği için almaya değer mi? Yorumlar tartışmaya açık ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.