PlayStation Pazarlama Başkanı: PS4 İçin Çok Daha Fazlası Yolda

PlayStation Pazarlama Başkanı: PS4 İçin Çok Daha Fazlası Yolda
PlayStation 5'in lansmanı yaklaştıkça, oyuncular arasında PlayStation 4'ün yavaş yavaş ömrünün sonuna yaklaştığı görüşü hakim olmaya başladı. Sony'nin Küresel Pazarlama Başkanı Eric Lempel, PS4'ün ömrünün sonuna doğru...

PlayStation 5'in lansmanı yaklaştıkça, oyuncular arasında PlayStation 4'ün yavaş yavaş ömrünün sonuna yaklaştığı görüşü hakim olmaya başladı. Sony'nin Küresel Pazarlama Başkanı Eric Lempel, PS4'ün ömrünün sonuna doğru ilerlemesine rağmen, konsol için çok daha fazlasının geleceğini söyledi.

Summer Game Fest canlı yayınında Geoff Keighley'e konuşan Lempel, yaklaşan birçok deneyimin sadece PlayStation 5'e geleceğini, ancak PS4'ün hala çalışmalarının büyük bir bölümünü kapsadığını açıkladı. Ayrıca şimdiki neslin şirket için önemli olduğunu ve PS4 sahiplerinin sabırsızlıkla bekleyecekleri çok sayıda yeni oyun geleceğini vurguladı.

PlayStation 5'e giden yolda, PS4 göz ardı edilmeyecek

Ghost of Tsushima PS4

Sony'nin Küresel Pazarlama Başkanı Eric Lempel, yeni nesil oyunların deneyimlerinden yararlanmak için oyuncuların PS5'e ihtiyaç duyacağını belirterek, "PS5'in harika özellikleri bir araya geldiğinde gerçekten de yeni nesil bir deneyimi ortaya çıkarıyor. Çoğu oyunda önceki konsollarda bizimle olan kullanıcıları bu deneyime dahil edemeyeceğiz. Geliştiricilerin deneyimlemenizi istedikleri deneyimler için yeni cihazlara ihtiyacınız var." şeklinde konuştu.

PlayStation 4'ün geleceği hakkında da konuşan Lemper, "PS4, yaptığımız her şeyin büyük bir parçası ve öyle olmaya devam edecek. PS4 için çok daha fazlası var. Son haftalarda şimdiki neslin en büyük oyunlarından bazılarını görüyoruz, ancak bu devam edecek. PS5 yeni nesil bir ürün, ancak PS4'te insanlara sunacak çok şeyimiz var. Bu ürün hala hayat dolu." dedi.

Lempel'in yorumları, PS4 kullanıcıları için oldukça umut verici. Yeni nesle giden yolda PlayStation 5'e gelecek bazı oyunlar, şimdiki nesil konsollara da gelmeye devam edecek. Bu da, Sony'nin PS5'e geçemeyen oyuncu topluluğunu göz ardı etmeyeceğini gösteriyor.