ABD'de en çok satan PlayStation 4 oyunları açıklandı

ABD'de en çok satan PlayStation 4 oyunları açıklandı
Sony, The Last of Us Part 2'nin uzun zamandır beklenen çıkış tarihini, Ekim ayının PS Plus oyunlarını, Death Stranding'in Limitli Sürüm PlayStation 4 Pro paketini, Call of Duty: Modern Warfare'in hikaye fragmanını ve daha birçok...

Sony, The Last of Us Part 2'nin uzun zamandır beklenen çıkış tarihini, Ekim ayının PS Plus oyunlarını, Death Stranding'in Limitli Sürüm PlayStation 4 Pro paketini, Call of Duty: Modern Warfare'in hikaye fragmanını ve daha birçok sürprizi açıkladığı State of Play yayınıyla önemli bir haftayı geride bıraktı.

PlayStation'ın birçok duyuruyla dönmesinin ardından NPD grubundan Mat Piscatella PlayStation 4'ün ABD'de en çok satan oyunlarını açıkladı. Liste çok şaşırtıcı olmasa da birbirinden güzel oyunları bir arada görmek güzel. Ayrıca PS4 özel oyunlarını içeren ek bir liste de beraberinde paylaşıldı. İşte NPD grubuna göre ABD'de en çok satan PlayStation 4 oyunları:

PlayStation 4 - Tüm Oyunlar

  1. Grand Theft Auto V
  2. Red Dead Redemption II
  3. Call of Duty: WWII
  4. Call of Duty: Black Ops 4
  5. Call of Duty: Black Ops III
  6. Marvel's Spider-Man
  7. Call of Duty: Infinite Warfare
  8. God of War
  9. NBA 2K18
  10. Battlefield 1

PlayStation 4'e Özel Oyunlar

  1. Marvel's Spider-Man
  2. God of War
  3. Horizon Zero Dawn
  4. Uncharted 4: A Thief's End
  5. Bloodborne
  6. Days Gone
  7. inFAMOUS Second Son
  8. MLB 17: The Show
  9. MLB 19: The Show
  10. MLB 18: The Show

GTA 5 her zaman olduğu gibi listenin zirvesinde parlıyor. Rockstar efsanesi yıllara meydan okuyarak şaşırtmaya devam ediyor. Diğer yandan yıllar sonra geri dönen bir diğer Rockstar oyunu Red Dead Redemption 2 de kısa sürede listede tırmanışa geçti. ABD'de son 10 yılın en çok satan konsol serisi olan Call of Duty ise hemen ardından ilk 5'i tamamlıyor.

PlayStation 4'e özel olarak bakacak olursak; Marvel's Spider-Man ile sevilen süper kahraman ilk sırada. Oyunun pazarlama başarısı, marka bilinirliği ve kalitesiyle dünya çapında 13 milyondan fazla sattı. Küllerinden doğan ve geçtiğimiz sene bütün ödülleri toplayan God of War ikinci sıraya yerleşti. Onları Horizon Zero Dawn ve Uncharted 4: A Thief's End izledi.

Liste hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha iyisini hakettiğini düşündüğünüz PlayStation 4 oyunlarını bizlerle paylaşabilirsiniz.