Immortals Fenyx Rising'in çıkış tarihi duyuruldu

Immortals Fenyx Rising'in çıkış tarihi duyuruldu
Ubisoft kısa süre önce Gods & Monsters olarak bilinen oyununun yeni adını açıklamıştı. Assassin's Creed Odyssey'in geliştiricisi Ubisoft Quebec'in projesi artık Immortals Fenyx Rising olarak biliniyor ve adını oyunun kahraman...

Ubisoft kısa süre önce Gods & Monsters olarak bilinen oyununun yeni adını açıklamıştı. Assassin's Creed Odyssey'in geliştiricisi Ubisoft Quebec'in projesi artık Immortals Fenyx Rising olarak biliniyor ve adını oyunun kahraman Fenyx'ten alıyor. Ubisoft Forward etkinliğinde oyunun çıkış tarihi ve yeni oynanış görüntüleri paylaşıldı.

Immortals Fenyx Rising, daha önce Microsoft Store'da sızdırıldığı gibi, 3 Aralık'ta piyasaya sürülecek. Oyun PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S, Nintendo Switch ve PC platformları için gelecek. Etkinlik sırasında sergilenen yeni fragman ve oynanış videoları, oyunun Antik Yunanistan ortamını da ortaya çıkardı.

Immortals Fenyx Rising Sinematik fragmanı:

Immortals Fenyx Rising'in destansı macerası, Prometheus ve Zeus tarafından anlatılan destansı bir hikayeyi konu alacak. Bu yolculukta oyuncular tarafından oluşturulan bir karakter olan Fenyx, Tanrıları ve mitolojik temalı antik dünyayı en tehlikeli tehditlerden kurtarmak için mücadele verecek.

Immortals Fenyx Rising'te mitolojik canavarlarla savaşacak, tanrıların efsanevi güçlerinde ustalaşacak ve çağlar boyu süren destansı bir savaşta Yunan mitolojisindeki en ölümcül Titan olan Typhon ile yüzleşeceksiniz. Gücünüzü artırmak ve becerilerinizi geliştirmek için strateşik boss savaşlarına katılacaksınız. Ayrıca oyunun canlı ve göz alıcı fantastik dünyasını da keşfedeceksiniz. Bu eşsiz dünya, Tanrılardan ilham alan yedi benzersiz bölgeyi içerecek.

Tüm bunların yanı sıra oyun boyunca seviye kısıtlaması olmayacak ve mitolojik açık dünyayı dilediğiniz gibi keşfedebileceksiniz. Daha fazla uzatmadan sizi oynanış 11 dakikalık oynanış videosuyla baş başa bırakalım.

Oynanış görüntüleri:

Ubisoft Forward sırasında Immortals Fenyx Rising ile birlikte son zamanlarda sızdırılan Prince of Persia: The Sands of Time Remake de sahne aldı. Watch Dogs Legion, Hyper Scape, For Honor ve daha birçok oyundan duyuru geldi. Assassin's Creed Valhalla, sürpriz bir şekilde gösteride yer almadı.