Halo Infinite, Dreams ile PS4'te yeniden tasarlandı

Halo Infinite, Dreams ile PS4'te yeniden tasarlandı
Halo Infinite, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Xbox Games Showcase etkinliğinde sergilendi. Kimileri gösterilen demonun nostaljik hissini sevmesine rağmen, kimileri sanat tarzından hoşlanmadı. Ancak bir PlayStation kullanıcısının...

Halo Infinite, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Xbox Games Showcase etkinliğinde sergilendi. Kimileri gösterilen demonun nostaljik hissini sevmesine rağmen, kimileri sanat tarzından hoşlanmadı. Ancak bir PlayStation kullanıcısının Dreams'e taşıdığı Halo Infinite tasarımı görenleri kendine hayran bıraktı.

Xbox etkinliğinden ilham aldığını açıklayan Reddit kullanıcısı Disarmed, şu ana kadarki ilerlemelerinin kısa bir videosunu yükledi ve yarattıkları dünya muazzam görünüyor. Dreams'te tasarlanan oyunun başlangıç ekranının yanı sıra yemyeşil ormanları, güneş ışınları ve canlı manzaraları gerçekten de göz dolduruyor. Belki Xbox klasiği asla PS4'e gelmeyecek, ancak Halo yoksa Dreams var!

Halo Infinite, Dreams

Disamed, Halo Infinite için bir kullanıcı arayüzü ve silah animasyonu oluşturdu. Görüntülerde Master Chief yavaş adımlarla yürüyor. Tasarımcı, Halo Infinite'in görselleri hakkında daha fazla konuşarak hayranları kışkırtma niyeti olmadığını ve demoyu sadece eğlence amaçlı olarak yeniden oluşturmak istediğini söyledi.

Dreams'te tasarlanan çarpıcı Halo projesi henüz oynanabilir görünmüyor ve Disarmed şu anda görüş alanını düzeltmeye çalıştıklarını söylüyor. Belki de sonunda oynanabilir bir yapı göreceğiz.

Dreams'te yeniden tasarlanan Halo Infinite'in kısa bir videosu: