Yenilenen Dead by Daylight mobil oyunu ön kayıtları açıldı

Yenilenen Dead by Daylight mobil oyunu ön kayıtları açıldı
Behavor Interactive tarafından geliştirilen popüler Dead by Daylight adındaki oyun mobil platforma yenilenerek geliyor.

Behavor Interactive, mobil cihazlar için Dead by Daylight yeni versiyonu için ön kayıtları açıyor. Oyun, hayatta kalan dört kişiyi bir katille karşı karşıya getiriyor. Çok oyunculu oynanan yapım, asimetrik yapıya sahiptir. 2020 yılında NetEase Games'in yardımıyla mobil cihazlara çıkışını gerçekleştirdi.

yenilenen-dead-by-daylight-mobil-oyunu-on-kayitlari-acildi

Dead by Daylight mobil oyunu yenilendi

Oyunun mobil versiyonu üç yıl önce ücretsiz olarak piyasaya çıktı. O zamandan beri milyonlarca kez indirilerek popüler oldu. Bununla birlikte, yapımın mobil deneyimi PC ve konsollara göre daha zayıftı. Mobil oyunun elden geçmiş versiyonu 15 Mart'ta oyuncuların karşısına geliyor. Ön kayıt ise şu anda mevcut durumda yer alıyor. Oyunun mobil versiyonuna ön kayıt yaptıranlar, küresel dönüm noktalarına ulaştıklarında ücretsiz ödüller kazanıyor. Buna ek olarak, fiziksel ödül çekilişine katılıyor.

yenilenen-dead-by-daylight-mobil-oyunu-on-kayitlari-acildi

Ödül çekilişinin kazananları, The Spirit, The Trapper ve The Wraith katillerine dayanan 1/6 ölçekli premium heykel alıyor. Ek olarak, Dead by Daylight Mobile 1 milyon kayıtlı oyuncuya ulaştığında, tüm oyuncular oyun içinde 20 Sinister Stone, 10.000 Iridescent Shards ve 150.000 Bloodpoints kazanıyor. Oyunun yenilenen mobil sürümünden oyuncular, birtakım grafik iyileştirmesi bekliyor. Kıyafetler ve saçlar artık bir fiziğe sahip oluyor. Stüdyo oyunun, dinamik gölgeleme ve aydınlatmasının tanıtımını yapıyor. Her karakter ve haritanın eksiksiz bir görsel revizyonu entegre hale geliyor.

yenilenen-dead-by-daylight-mobil-oyunu-on-kayitlari-acildi

Bunların ötesinde, kontroller iyileşiyor ve çeşitli haritalara ek olarak yaşam kalitesi iyileştirmeleri alıyor. Behavor Interactive ayrıca karakterler için yeni kozmetikler, sosyal özellikler ve The Rift eklemeyi planladı. Rift, Dead by Daylight'ın PC ve konsol sürümlerinde yer alıyor. Oyuncular için bir sezonluk kozmetik geçişi görevi görüyor. Bu Rift geçişi artık Dead by Daylight Mobile'a ekleniyor. Böylece oyuncular ücretsiz ödüller kazanabiliyor. Rütbelerini de artırabiliyor.

Sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!