Yeni The Sims 4 DLC'si ile Şehir Hayatını deneyimleyin!

Yeni The Sims 4 DLC'si ile Şehir Hayatını deneyimleyin!
Sony'nin Paris Oyun Haftası konferansında çıkan tanıtımları arasında The Sims 4 için de yeni bir fragman var! Yayınlanan kısa fragman, oyunun önümüzdeki ay çıkışının ardından gelecek DLC'yi sergiliyor.DLC, fragmandan...

Sony'nin Paris Oyun Haftası konferansında çıkan tanıtımları arasında The Sims 4 için de yeni bir fragman var! Yayınlanan kısa fragman, oyunun önümüzdeki ay çıkışının ardından gelecek DLC'yi sergiliyor.

DLC, fragmandan söyleyebileceğiniz gibi, Sim'lerinizi şehre götürebilmenize, vampir simler oluşturmanıza ve oluşturmak istediğiniz daha bir çok büyüleyici Sim'e olanak sağlayacak. DLC'nin büyük yeniliği vampirik içeriği olabilir, çünkü oynanabilecek için en ilginç şeylerden biri o gibi görünüyor.

İşte The Sims 4 için yayınlanan DLC fragmanı:

The Sims 4'ün PlayStation 4 platformuna geleceği duyurulmuştu. Konsola ilk kez gemiyor, ancak PC tarafına sunulan oyun ve içerik, serinin tarihinde ilk kez bu platforma gelecek. Şu anki nesil donanım, herhangi bir önemli sistem değişikliği olmaksızın oyunun kodlarını PlayStation 4'e çevirmelerine olanak sağladı.

Şu anda oyunu geliştiren ekip oyundaki hataları arıyor, oyunun konsolda en iyi Sims deneyimini sağlayacak küçük geliştirmelerini yapıyor ve 17 Kasım'da PlayStation 4 platformuna sunmaya hazırlıyor.