Yeni The Flash Klibi Scarlet Speedster'in İkonik Yüzüğünü Tanıtıyor

Yeni The Flash Klibi Scarlet Speedster'in İkonik Yüzüğünü Tanıtıyor
Ezra Miller, filmde DC kahramanının iki versiyonunu oynuyor.

The Flash'ın çıkışına sadece bir hafta kaldığımıza inanmak zordur. On yıllık bir geliştirme sürecinden sonra, DC filmi Ezra Miller'ın bir kez daha The Scarlet Speedster'ın bir değil, iki versiyonu olduğunu görüyor. Pazarlama ağırlıklı olarak filmin Flashpoint hikayesini uyarlamasına ve Michael Keaton'ın Batman olarak heyecan verici dönüşüne odaklandı, ancak Flash'ın son klibi çizgi roman hayranlarına kahramanın ikonik yüzüğünü şimdiye kadarki en iyi şekilde gösteriyor.

yeni-the-flash-klibi-scarlet-speedster-in-ikonik-yuzugunu-tanitiyor-1.jpg

DC filmi Ezra Miller'ın iki versiyonunu görüyor

50 saniyelik klip, günümüzün Barry Allen, diğer adıyla Flash'ın 2013'te genç haliyle tanışmasını görüyor. Yaşlı Barry, genç haline Flash yüzüğünü gösteriyor, nasıl çalıştığını açıklıyor ve denemesini sağlıyor. Flash yüzüğü, kahramanın sarı ve altın renkli gardırobu kadar eş anlamlıdır. İster çizgi romanlarda ister The Flash CW serisinde olsun, karakterin neredeyse her yinelemesinde yüzüğün bir versiyonu vardı, bu yüzden film yapımcılarının daha aptalca çekiciliğine rağmen onu filme sığdırmanın bir yolunu bulmaları harikadır. Tıpkı çizgi romanlarda ve çeşitli TV görünümlerinde olduğu gibi, Flash'ın kostümü de yüzüğün içinde saklanıyor.

yeni-the-flash-klibi-scarlet-speedster-in-ikonik-yuzugunu-tanitiyor-2.jpg

Takım elbiseden bahsetmişken, bu sahne bize daha komik olan üniformaya harika bir bakış sunuyor. Özellikle canlı kırmızı, ekrandan güzelce fırlıyor ve kesinlikle Ben Affleck'in Batman'i hem kostümü hem de yüzüğü yapmış gibi görünüyor. Son olarak klip, filmin mizah tarzını ve Barry'lerin paylaşacağı dinamiği gösteriyor. Her ikisinin de Miller tarafından oynanmasına rağmen, Yaşlı Barry, genç halinin daha kaotik ve saf doğasına göre heteroseksüel bir adam gibi görünüyor. Yaşlarındaki fark, karakterin mizahının çoğunun nereden kaynaklandığıdır. Şimdiye kadarki ilk incelemelerden ve tepkilerden, Miller'ın bu hayattan daha büyük macerada iki Barry'yi dengelemekle harika bir iş çıkardığı anlaşılıyor.