Yeni Forza Motorsport Oynanışı Sızdırıldı

Yeni Forza Motorsport Oynanışı Sızdırıldı
Forza Motorsport oyunundan yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı.

Yeni Forza Motorsport oynanışı çevrimiçi olarak sızdırıldı. Twitter kullanıcısı Forzaclick tarafından tespit edilen oynanış, oyunun hareket halindeki 30 saniyelik kısa bir klibi içeriyor. Bununla birlikte, pistteki çeşitli oyun öğelerine ve oyuncuların neler bekleyebileceğine güzel bir bakış sunuyor.

yeni-forza-motorsport-oynanisi-sizdirildi-1-001.jpg

Forza Motorsport oynanışı çevrimiçi ortama sızdırıldı

Videoda oyunun ışıklandırma döngüsü, kamera açıları, çeşitli sesler ve daha fazlası ham görüntüler halinde gösteriliyor. Tabii ki, alt kısımda oyunun hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve nihai kalitede olmadığını belirten ince bir yazı var. Bununla birlikte, oyunun ne zaman yayınlanacağına bağlı olarak, nihai ürüne oldukça yakın olduğunu söylemek güvenlidir.

yeni-forza-motorsport-oynanisi-sizdirildi-2.png

Forza Motorsport, yalnızca mevcut nesil donanım için oluşturulmuş franchise'ın yeniden başlatılmasıdır. Turn 10 Studios, oyunla ilgili SSS'sinde Forza Motorsport, Xbox Series X|S konsollarının tam gücünden ve performansından yararlanıyor ve bu bizim şimdiye kadarki en güzel, teknik açıdan gelişmiş oyunumuz dedi. Oyun, Xbox Series X|S ve PC için 10 Ekim'de çıkıyor. Ayrıca Xbox Game Pass'te ilk gün satışa sunuluyor.