Yeni Bir Slender Man Oyunu Geliştiriliyor

Yeni Bir Slender Man Oyunu Geliştiriliyor
Slender Man: Arrival oyununun geliştiricisi yeni bir aynı konsepte sahip oyunun yolda olduğunu teaser yayınlayarak gösterdi.

Slender: The Arrival geliştiricisi Blue Isle Studios'tan yeni bir teaser, yeni bir Slender Man oyununun geliştirilmekte olduğunu öne sürüyor. 13 saniyelik tanıtım fragmanı, oyunun içeriği hakkında bize pek bilgi vermiyor ancak Slender Arrival web sitesinde, önümüzdeki ay duyurulacağını öne süren yeni bir geri sayım ortaya çıktı.

yeni-bir-slender-man-oyunu-gelistiriliyor-1.jpg

Slender: The Arrival geliştiricisinden yeni oyun geliyor

Slender: The Arrival ilk olarak 2013 yılında PC'de yayınlandı ve sonraki yıllarda PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve Wii U dahil olmak üzere çeşitli platformlarda yayınlandı. Slender: Arrival, eleştirmenlerin film müziğini, gergin atmosferini ve korkularını öven, ancak aynı zamanda beklenenden kısa kampanya uzunluğunu ve tekrarlayan oynanışını eleştiren karışık eleştiriler aldı. Ancak oyun, hayranlar arasında büyük bir başarı gördü. PewDiePie ve Markiplier dahil olmak üzere popüler YouTubers, oyuna on milyonlarca görüntüleme toplayan çeşitli videolar yükledi. Teaser'ın yeni bir oyun, remaster veya remake önerip önermediği henüz belli değil, ancak her ne ise, zamanlayıcı 28 Temmuz 2023'te sona erdiğinde öğreneceğiz.