Yeni bir Sea of Thieves oyunu geliyor

Yeni bir Sea of Thieves oyunu geliyor
Steamforged Games, resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir Sea of Thieves benzeri oyuna işaret etti. Oyuncular heyecanlandı.

Steamforged Games, bilinen bir masa oyunu üreticisi olarak tanınıyor. Konseptler ve bileşenler açısından yüksek kalite vadediyor. Birkaç orijinal fikirleri olsa da, son zamanlarda video oyunlarında da uzmanlaştı. Bunlara örnek olarak Dark Souls, Elden Ring, Gears of War gibi oyunlar öne çıkıyor. Şimdi Twitter üzerinden korsan bayrağıyla birlikte bir harita paylaştı. Harita bir logonun üzerine kuruluydu. Logo, Crooked Masts, Old Faithful Isle ve Kraken Watchtower gibi yerleri ortaya koydu. Bu noktada oklar Sea of Thieves benzeri bir oyun üzerinde birleşti.

yeni-bir-sea-of-thieves-oyunu-geliyor

Steamforged Games, Sea of Thieves benzeri oyun geliştiriyor

Haritada yer alan mekanlar Sea of Thieves'in uçsuz bucaksız okyanusunda bilinen yerlerdi. Stüdyo tweet'te "Bu yolculuk bizi hangi denize götürecek?" açıklamasını yaptı. Bu açıklamasında 'Sea' kelimesinin S'si büyük yazılmıştı. Bu da denizde gerçekten bir yolculuk olabileceğine işaret etti. Bu noktada, yakın zamanda çıkacak bir Sea of Thieves masa oyunu yolda gibi duruyor.

[embed]

Sea of Thieves, Rare Store'da bir Monopoly versiyonu olduğundan daha önce masa oyunu olarak mevcuttu. Bu ise, muhtemelen başka bir şeyin yeniden görünümünden ziyade yeni bir oyunmuş gibi geliyor. Oyunun duyurusu henüz kesin olarak gerçekleşmedi. Stüdyo tarafından gelen tweet, pek çok oyuncuyu heyecanlandırmaya yetti. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!