Yeni Bir CS:GO Oyuncusu 150.000 Dolarlık Mavi Taş Karambit Aldı

Yeni Bir CS:GO Oyuncusu 150.000 Dolarlık Mavi Taş Karambit Aldı
Yeni bir CS:GO oyuncusunun açtığı bir kasadan 150.000 dolar değerinde Mavi Taş Karambit skini çıktı.

Bilmeyenler için, bazı CSGO görünümleri buna değebilir. Geçmişte, Counter-Strike'da en çok aranan görünümlerden bazıları yüzbinlerce dolara açık arttırmayla satıldı. Bu, on yıldır gelişen devasa bir pazar ve zamanla, yalnızca giderek daha değerli hale geliyor.

yeni-bir-csgo-oyuncusu-150000-dolarlik-mavi-tas-karambit-aldi-1.jpg

Bir oyuncu 150.000 dolarlık Karambit çıkardı

Bugün, delicesine şanslı bir oyuncunun ilk kez CSGO oynamaya başladığı ve ardından üç gün sonra 'en az 150.000 dolar değerinde, ancak geçmişte 1,5 milyon dolar değerinde olan bir 387 Pattern Blue Gem Karambit'i kutusundan çıkardığı ortaya çıktı.

yeni-bir-csgo-oyuncusu-150000-dolarlik-mavi-tas-karambit-aldi-2.jpg

Jake Lucky tarafından Twitter'da bildirildi, hikaye, bu kişinin sadece bir hafta önce ilk kez oynamaya başladığı Counter-Strike: Global Offensive'de sadece otuz bir saatlik oyun süresine sahip olduğu yönündedir. Görünüşe göre açtığı ilk bıçaktı ve öyle oldu ki Counter-Strike tarihindeki en nadide eşyalardan biri olan Blue Gem Karambit'i ele geçirdi. Jake ile bu oldukça şanslı oyuncu arasında geçen bir konuşmada, Karambit'i alan 18 yaşındaki çocuğun askerde olduğu ve bıçağı satıp neredeyse tüm parayı akıllıca biriktirmeyi planladığı ortaya çıktı. CSGOSkins.gg'e göre, bir kasada Mavi Mücevher desenli bir bıçağın kilidini açma şansı yaklaşık yüzde 0,001'dir.