Yeni Batman'in Robert Pattinson olacağı açıklandı

Yeni Batman'in Robert Pattinson olacağı açıklandı
Robert Pattinson, Kara Şövalye rolünü kazandı. Warner Bros., Pattinson'ın, Maymunlar Cehennemi: Savaş filminin yönetmeni Matt Reeves yöneteceği DC filmi The Batman'in yıldızı olacağını açıkladı.Stüdyo 2021'de vizyona girmesi...

Robert Pattinson, Kara Şövalye rolünü kazandı. Warner Bros., Pattinson'ın, Maymunlar Cehennemi: Savaş filminin yönetmeni Matt Reeves yöneteceği DC filmi The Batman'in yıldızı olacağını açıkladı.

Stüdyo 2021'de vizyona girmesi planlanan The Batman filmi için X-Men'in yıldızı Nicholas Hoult ve Twilight serisinin yıldızı Pattinson arasında kalmıştı. Sonunda Batman rolü için Pattinson'la ilerleme kararı verdi. Gelen haberlere göre; Pattinson'ın bir adım önde olduğu biliniyordu. Her iki oyuncunun da etkileyici adaylar olduğu belirtilse de Warner Bros. kararını bu yönde kullandı. Ayrıca DC'nin Pattinson'la birlikte bir Batman üçlemesi yapmak istediği de bildirdi. Resmi açıklamanın yakında gelmesi bekleniyor.

Pattinson, Twilight serisindeki Edward rolüyle tanınıyor. Ayrıca, iki Harry Potter filminde Cedric Diggory olarak rol aldı ve yakın zamanda Good Time, High-Life ve The Lighthouse gibi filmlerde oynadı. Ayrıca Christopher Nolan'ın şu an yapım aşamasında olan gerilim filmi Tenet'te rol almaya hazırlanıyor.

The Batman, 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. Film üzerinde yıllardır çalışılıyor ve Ben Affleck filmde hem oynayacak hem de yönetecekti. Ancak 2017'nin başlarında yönetmenlik görevinden ayrıldı. Matt Reeves'in yönetmenlik koltuğuna geçmesiyle Affleck'in projeden ayrılmasına karar verildi ve yeni Batman arayışları başladı. Sonunda aranan Batman Robert Pattinson oldu ve ünlü oyuncu yeni Kara Şövalye olarak karşımıza çıkacak.

Yakın tarihli bir röportajda Reeves, hayranlara film hakkında ipuçları verdi: "Bu farklı açıdan bir Batman masalı. Çok sıkı ve umut verici ama aynı zamanda duygusal bir hikaye olacak. Filmlerde gördüğümüz, dedektif modundaki Batman'den daha fazlası. Çizgi romanların bir geçmişi var. Dünyanın en büyük dedektifi olması gerekiyor, ancak bunun mutlaka filmlerin bir parçası olması gerekmez."