Yakuza 6: The Song of Life'ın çıkış tarihi ertelendi

Yakuza 6: The Song of Life'ın çıkış tarihi ertelendi
Sega, Yakuza 6: The Song of Life'ın batı bölgeler için 17 Nisan'da yayınlanacağını açıkladı. Bu, ilk beklenen tarihten yaklaşık bir ay sonrasına işaret ediyor.Yayıncı, oyunun 20 Mart'tan ertelenmesi için bir sebep göstermedi....

Sega, Yakuza 6: The Song of Life'ın batı bölgeler için 17 Nisan'da yayınlanacağını açıkladı. Bu, ilk beklenen tarihten yaklaşık bir ay sonrasına işaret ediyor.

Yayıncı, oyunun 20 Mart'tan ertelenmesi için bir sebep göstermedi. Sadece bu konuda atılan bir tweet'te "zorlu bir iş kararı" olduğunu belirtti. Ancak bu açıklamada bir de iyi haber vardı. Yakuza 6'nın demosu 27 Şubat'ta PS4 için yayınlanacak ve Sega'nın önümüzdeki haftalar için birçok yeni planı var.

Yakuza 6 hakkında:

Serinin kahramanı Kazuma Kiryu'nun serüvenini konu alan son oyun ve Yakuza 5'teki olaylarının hemen sonrasını konu alıyor. Ayrıca geçen yılın başlarında sunulan ve PS4 için tasarlanan yeni Dragon Engine'i kullanan serideki ilk oyun ve PS4 desteği ile daha stabil kare hızı, daha iyi su efektleri ve yansımalar sunacak.