Yakuza 6'daki yetişkin "Canlı Sohbet" içeriği kesilmeyecek!

Yakuza 6'daki yetişkin "Canlı Sohbet" içeriği kesilmeyecek!
Sega, çıkışı yaklaşmakta olan macera oyunu Yakuza 6: The Song of Life'ın oynanış özelliklerini içeren kapsamlı bir video yayınladı. Yakuza Kiwami'nin yaklaşık bir saatini takiben, Bölgesel Yapımcı Sam Mullen ve Scott...

Sega, çıkışı yaklaşmakta olan macera oyunu Yakuza 6: The Song of Life'ın oynanış özelliklerini içeren kapsamlı bir video yayınladı. Yakuza Kiwami'nin yaklaşık bir saatini takiben, Bölgesel Yapımcı Sam Mullen ve Scott Strichart, yeni oyunu tanıtıyorlardı.

Bahsettikleri ilk şey, seksi canlı sohbet mini oyununun, oyundan kesilmediğini doğrulamak oldu. Birçok kişi, içerik son mini oyun odaklı fragmanda yer almadığı için, muhtemelen uygun görülmediğinden tartışmalı özelliğin kaldırılmış olabileceğini düşünüyordu. Ama "%100" oyunda yer alacak.

Yakuza 6'da çıplaklık yok ancak...

Japon sürümüne ait videolardan birinde Japon porno yıldızı ve model Anri Okita, diğerinde ise Yua Mikami oynuyor. Videolarda çıplaklık gösterilmiyor, ancak konsept olarak Yakuza 6'yı oyuncular için daha "aksiyonlu" bir hale getirebilir.

Oyunun batı sürümünde Sega, karakterin ayakkabılarının markası için lisans almayı başaramadı, bu yüzden görselde değişiklik yapmak zorunda kaldılar. Bir şerit çıkarıldı ve değiştirilen tek unsur bu.

Kamurocho'nun oyun salonunda Virtua Fighter 5: Final Showdown'ın oyun içi taşınmış haline de rastlayacağız. Gösterilen ikinci mini oyun Puyo Puyo da tamamen oynanabilir olacak.

Ayrıca oyun, PS4 desteği ile daha stabil kare hızı, daha iyi su efektleri ve yansımalar sunacak. Yakuza 6: The Song of Life, batıda 20 Mart 2018'de, yalnızca PS4 için çıkacak.