Xbox, yeni özel kontrolcüsünü duyurdu

Xbox, yeni özel kontrolcüsünü duyurdu
Xbox, Stellar Shift adını verdiği yeni kontrolcüsünü duyurdu.

Microsoft, Stellar Shift adlı Xbox kablosuz kontrolcüsünün yeni bir türünü ortaya çıkardı ve piyasaya sürdü. Bu yeni sürüm, daha önce piyasaya sürülen Lunar Shift ve Aqua Shift gibi diğer özel sürüm kontrol cihazlarına katılıyor. Xbox, Twitter sayfasında Stellar Shift kontrolcü duyurusunu gerçekleştirdi. Buna ek olarak, Microsoft Store'da bir ürün sayfası ile hayranlarını şaşırttı. Ürün sayfasında, "Renk değiştiren, mavi-mor ışıltılı ve kauçuklaştırılmış mor girdaplı kulplara sahip Xbox Kablosuz Oyun Kumandası - Stellar Shift Special Edition'ı deneyimleyin." yazıyor.

xbox-stellar-shift-ozel-kontrolcusunu-duyurdu

Microsoft, Stellar Shift adlı kontrolcüsünü ortaya çıkardı

Xbox, yeni sürümün yansıma açısına bağlı olarak denetleyiciyi mor ya da mavi renge çeviren renk kaydırma efekti gibi detayları standart seriyle paylaştıklarını duyurdu. Oyun kumandasının ön yüzü parlak bir tasarıma sahip olarak oyuncuların karşısına çıktı. Kumandanın kulplarında Xbox'ın her oyun kontrolcüsüne özel olduğunu söylediği mor girdap yer alıyor.

Vites kontrolörleri, dünya ve evren yönlerinden ilham alıyor. Microsoft, yeni Stellar kumandasını Lunar kontrolcüsüne ilham veren Aqua modelinin oluşturulmasında rol oynayan derin deniz ile uzay titreşimlerinin hissini uyandıran olarak tanımladı. Burada da kontrolcüye özel olarak gelen, Xbox Series X/S konsollarına bağladığınızda kilidi açılan dinamik arka plandan bahsediliyor.

[embed]

Xbox Stellar Shift Kablosuz Oyun Kumandası, Microsoft'un Xbox Series X/S dönemini başlatmasından bu yana çevre birimleri serisinin en sonuncusudur. Hayranlara Xbox Elite kumandasının devamı niteliğindeki Elite Series 2 de sunuldu. Bu son sürüm, 100 dolardan daha düşük perakende fiyatıyla en şık ve uygun fiyatlı olanıdır. Microsoft ayrıca, standart kontrolcüler ve Elite sürümlerindeki özellikleri uygulayabileceğiniz Xbox Design Lab aracılığıyla özelleştirilmiş sürümler de oluşturuyor.

Sizler Xbox'ın yeni kontrolcüsü hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!