Xbox Series S şeklinde tost makinesi üretildi

Xbox Series S şeklinde tost makinesi üretildi
Microsoft, 2020'nin sonlarında en sonXboxkonsol serisini piyasaya sürdü. Bu zamandan beri şirket, hayranlarına yeni donanımına dayalı birtakım ilginç ürün getirdi. İnternete sızan yeni görüntülere göre Xbox, bu sefer bir tost...

Microsoft, 2020'nin sonlarında en son

Xbox

konsol serisini piyasaya sürdü. Bu zamandan beri şirket, hayranlarına yeni donanımına dayalı birtakım ilginç ürün getirdi. İnternete sızan yeni görüntülere göre Xbox, bu sefer bir tost makinesi üzerinde çalışıyor. Bu tost makinesi görünümü bakımından Xbox Series S şeklinde piyasaya çıkıyor. Series S Toaster adına sahip bu cihaz, Fransız sitesi Xbox Squad tarafından tespit edildi. Buna ek olarak 60 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacağı bilgisi geldi. Ürünün gelen bilgileri arasında üç kızartma modunun bulunacağı yer alıyor. Bunun yanı sıra, son teknoloji çıkarılabilir kırıntı tepsisi ile geliyor.

xbox-series-s-seklinde-tost-makinesi-uretildi

Series S Toaster, 60 dolar fiyatla satışa çıkıyor

Cihaz, Series S konsolunun tasarımını yansıtan küçük bir dairesel havalandırma deliğine sahiptir. Bu ürünü yıl içerisinde markalı kutular, ramen kaseleri ve daha fazlasını içeren Xbox ürünleri serisi takip ediyor. Rapor doğru çıkarsa ürün, Xbox Series X mini buzdolabının piyasaya sürülmesinden bu yana markaya ait ilk büyük mutfak eşyası oluyor. Bu 100 dolarlık buzdolabının tıpkı konsol gibi görünen bir dış cephesi vardı.

[embed]

Ampere Analysis'ten Piers Harding-Rolls, mutfakta en çok satan oyun temalı cihazlara Microsoft'un sahip olduğunu doğruladı. Buna ek olarak Xbox Series X/S konsollarının da 18.5 milyon adet sattığını tahmin etti. Yakın zamanda yeni yeşil renkte Xbox kontrolcüsü sızıntısı geldi. Bu noktada gelen bilgilere göre yakın zamanda oyuncuların karşısına çıkıyor. Bunun yanı sıra Xbox hayranları, bu Haziran ayındaki Xbox yaz gösteriminin yanı sıra o tarihten önceki duyuruları da sabırsızlıkla bekliyor.

Sizler Xbox'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!