Xbox Game Pass Temmuz 2023 İçin Yeni Oyunlar Ortaya Çıktı

Xbox Game Pass Temmuz 2023 İçin Yeni Oyunlar Ortaya Çıktı
Şu anda Temmuz 2023'te Xbox Game Pass için onaylanan altı oyun var, ancak önümüzdeki ay listeye girmeyi hak eden birkaç oyun daha var.

Zor geçen birkaç ayın ardından Xbox Game Pass, yılın başında elde ettiği zirvelere ulaşmaktan çok uzak olsa da nihayet yeniden ayağa kalkıyor gibi görünüyor. Redfall'ın felaketle sonuçlanan lansmanından sonra, Xbox Game Pass'in Haziran ayı teklifleri için sallanan kapıdan gerçekten çıkması gerekiyordu ve Amnesia: The Bunker ve Need for Speed Unbound ile bu konudaki inişe tam olarak bağlı kalmadı.

xbox-game-pass-temmuz-2023-icin-yeni-oyunlar-ortaya-cikti-1.jpg

Xbox Game Pass Temmuz 2023 için kaliteli oyunlar ekliyor

Xbox Game Pass için ufukta daha parlak bir gelecek görünüyor, ancak Eylül ayı potansiyel olarak Xbox Game Pass tarihindeki en iyi ay oluyor. Ancak o zamana kadar biraz zaman var ve Xbox Game Pass'in hala aboneler için yeni deneyimler sağlaması gerekiyor. Şu anda Temmuz 2023'te Xbox Game Pass için onaylanan altı oyun var, ancak Capcom'un dinozor atıcı Exoprimal'in partinin en büyüğü olmasıyla, Game Pass bu Temmuz'da fazladan bir veya iki ağır vurucu kullanabilir.

xbox-game-pass-temmuz-2023-icin-yeni-oyunlar-ortaya-cikti-2.jpg

25 Temmuz 2023'te vizyona giren Remnant 2, Dark Souls'un kılıç ve balta gibi yakın dövüş silahlarına odaklanmasını tabanca ve tüfeklerle değiştiren sürükleyici bir Soulslike olan 2019'daki Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğindedir. Selefini hemen hemen her yönden geliştirmek isteyen Remnant 2, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli farklı sınıf arketiplerine ve ilkinden daha fazla silaha sahip. 3 oyunculu kooperatif ile Remnant 2, Xbox Game Pass'e gelmek için mükemmel bir oyundur ve ilk gün oyunu olarak büyük bir sıçrama yapacaktır. Bu her geçen gün daha az olası görünüyor, ancak Game Pass ile asla asla dememek akıllıca olacaktır.