Xbox Game Pass Mart oyunları belli oldu

Xbox Game Pass Mart oyunları belli oldu
Xbox bugün,Xbox Game Passiçin Mart ayının ilk yarısı için hangi oyunların geleceğini açıkladı. Listeye bakıldığında geçmişe göre biraz daha az oyun var gibi duruyor. Oyunların birçoğu şu anda zaten Game Pass'te yer alıyor....

Xbox bugün,

Xbox Game Pass

için Mart ayının ilk yarısı için hangi oyunların geleceğini açıkladı. Listeye bakıldığında geçmişe göre biraz daha az oyun var gibi duruyor. Oyunların birçoğu şu anda zaten Game Pass'te yer alıyor. Sadece PC dışındaki platformlara da erişim geliyor. Yine de liste içerisinde Guilty Gear ve Civilization gibi kaliteli yapımlar yer alıyor.

xbox-game-pass-mart-oyunlari-belli-oldu

Xbox Game Pass Mart ayı oyunları

2D dövüş oyunu serisinin en yeni üyesi Guilty Gear Strive, bugün Game Pass'e katılıyor. Bu haftanın ilerleyen günlerinde Dead Space 2 ve Dead Space 3, bulut kullanıcıları için geliyor. Her iki oyun da PC ve konsol oyuncuları için mevcut durumda yer alıyor. Bu noktada yakın zamanda piyasaya çıkan ilk oyunun yeniden yapımı göz önüne alındığında, onları daha erişilebilir kılmak mantıklı duruyor. PC oyuncuları için zaten mevcut olan Valheim, önümüzdeki hafta konsol oyuncuları için erişime açık hale geliyor.

xbox-game-pass-mart-oyunlari-belli-oldu

Listedeki son iki oyundan birisi, 16 Mart'ta çıkacak olan Civilization 6 oluyor. Buna ek olarak, Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom - The Prince's Edition da iki hafta sonra 21 Mart'ta hizmete katılıyor. Xbox, Game Pass'in 2023'ün başlarındaki sürüm programını düzeltmiş gibi duruyor. Burada normalden daha uzun haftalara daha az sürüm yayınlama kararı alıyor. Yılın ilk çeyreği, birinci gün sürümleri açısından genellikle Game Pass için daha sakin geçiyor.

xbox-game-pass-mart-oyunlari-belli-oldu

Game Pass kullanıcıları bu güncellemede, kazandıklarından fazlasını kaybediyor. Bu süre sonunda hizmetten 6 adet oyun ayrılıyor. Bunlar arasında Marvel's Guardians of Galaxy, Undertale, Zero Escape: The Nonary Games, Kentucky Route Zero, Paradise Killer ve Young Souls yer alıyor. Bu noktada belirtilen oyunların hepsi 15 Mart'ta hizmet dışı kalıyor.

Sizler Xbox Game Pass'e eklenen ve ayrılan oyunlar hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!