World of Tanks için War Stories campaign modu geldi

World of Tanks için War Stories campaign modu geldi
Wargaming, World of Tanks için War of Stories adlı yeni bir campaign modunun, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerine geldiğini duyurdu.  Kennedy's War (Kennedy'nin Savaşı) başlıklı hikaye, Küba Füze Krizinin alternatif bir versiyonunu...

Wargaming, World of Tanks için War of Stories adlı yeni bir campaign modunun, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerine geldiğini duyurdu.  Kennedy's War (Kennedy'nin Savaşı) başlıklı hikaye, Küba Füze Krizinin alternatif bir versiyonunu konu alıyor.

Yayıncıya göre hikaye, oyuncuları ABD ve Sovyetler Birliği'nin savaşın eşiğindeki alternatif bir tarih çizgisinin ön cephesine koyuyor. Ancak Başkan John F. Kennedy'nin verdiği emirlerle Sovyetler Birliği ile Florida sahillerinde savaşın eşiğindeyiz.

Kennedy's War; Brothers in Armor, Flashpoint Berlin ve Operation Sealion öykülerini takiben World of Tanks'de yayımlanacak dördüncü Savaş Hikayesi. World of Tanks, konsol oyuncularına daha iyi bir tek kişilik ve co-op deneyim kazandırdığı gibi, iyi yazılmış bazı hikayelerle oynamalarını da sağlıyorlar.

Hikayesi:

Fidel Castro'nun Küba'daki devrimi, bir Komünist devleti Amerika'nın kapısına yerleştirdi. ABD'li direnişçilerin Bay of Pigs'de yaşadıkları başarısızlık, Nikita Kruşçev'in güneydoğu sahillerindeki nükleer füzeler ve bombalar için bir üs kurmasını sağladı. Bay of Pigs başarısızlığından sonra zayıf görünmek istemeyen ve Güneydoğu Asya'daki "dominos" a karşı direnme baskısı altında olan Başkan John F. Kennedy, Kruşçev'e karşı sert bir çizgi izliyor ve Küba'nın askeri güçle birleşmesine nükleer silahlara karşı çıkıyor. ABD, Guantanamo üssünü, füze üslerini yok etmek ve silahlı bir birlik göndermek için kullanıyor ancak Sovyetler karşı saldırı yapıyor.

Soğuk bir savaş.. Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği ile Amerika Birleşik Devletleri arasında soğuk rüzgarlar estiriyor. ABD güçlerinin ölümcül nükleer oyununun komutasını elinize alın.