Wolfenstein II: The New Colossus İddialı Geliyor!

Wolfenstein II: The New Colossus İddialı Geliyor!
MachineGames, Wolfenstein II: The New Colossus ile Playstation 4'ün en iddialı hikaye bazlı oyunlarından birine hazırlanıyor.Wolfenstein II: The New Colossus, 2014 yılında çıkan ve yine PS4'ün en iddialı hikayelerinden...

MachineGames, Wolfenstein II: The New Colossus ile Playstation 4'ün en iddialı hikaye bazlı oyunlarından birine hazırlanıyor.

Wolfenstein II: The New Colossus, 2014 yılında çıkan ve yine PS4'ün en iddialı hikayelerinden birine sahip olan serinin bir diğer yapımı Wolfenstein: The New Order'a göre daha kararlı, daha gösterişli bir oyunla karşımıza çıkacak.

Oyunun geliştiricileri bu sefer Nazilerle savaşı okyanus ötesine, Amerika'ya taşıyor.

E3'te sunulan mizah-gerilim karışımı anlara rağmen oyun temasını ve karanlık hikayesini koruyor.

Playstation Youtube kanalından bugün bir oynanış videosu paylaşıldı. Wolfenstein II: The New Colossus, William “BJ” Blazkowicz'in Wolfenstein: The New Order oyununun sonunda Wilhelm “Deathshead” Strasse ile girdiği düello sonrası onu felç eden yaraların iyileşmesi ile tekerlekli sandalyede başlıyor.

Wolfenstein: The New Order oyununun en memnun kalınan özelliklerinin üstüne kurulan ikili silah tutuşu ve silah kombinasyonları (ikili shotgun, ikili yapışkan bomba fırlatıcı, bir pistol bi makineli silah) daha beklentisi yüksek bir kombat deneyimi beklentisi yaratıyor. Her silah için mümkün ve hepsinin özel fayda ve zararları var.

Ayrıca Silah Geliştirme Kitleri ile silahınızı bir kaç yoldan favori silahınız haline getirmeye olanak sağlıyor. Yalnız sınırlı oldukları için dikkatlice seçilmesi gerekiyor. Ayrıca geliştirilmiş Perk sistemi ile yapacağınız headshot, bomba skorları ve daha fazlasıyla karakterinize pasif özellikler, faydalar katabileceksiniz.

Yani genel olarak Wolfenstein: The New Order'a göre daha özelleştirilebilir, daha derin, daha memnun kalacağımız bir oyun bizleri bekliyor gibi.

Wolfenstein II: The New Colossus ne zaman çıkacak?

Oyunun Playstation 4 için PS4 27 Ekim'de çıkacak. Yapımcılar Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition paketi için de büyük planları olduğu belirtti.

Oyunu ön siparişle satın almak isteyenler, oyunun resmi Playstation Store sayfasına buradan erişebilirler.