Bethesda, Wolfenstein II: The New Colossus için DLC yol haritasını açıkladı

Bethesda, Wolfenstein II: The New Colossus için DLC yol haritasını açıkladı
Bethesda, Wolfenstein II: The New Colossus'un geleceğine dikkat çekti ve The Freedom Chronicles (Hürriyet Günlükleri) DLC'sini ayrıntılarıyla anlatmak için bir önizleme haritasını çıkardı.Üç farklı kahramanın oynadığı...

Bethesda, Wolfenstein II: The New Colossus'un geleceğine dikkat çekti ve The Freedom Chronicles (Hürriyet Günlükleri) DLC'sini ayrıntılarıyla anlatmak için bir önizleme haritasını çıkardı.

Üç farklı kahramanın oynadığı Wolfenstein II: Hürriyet Günlükleri oyunculara, diğer karakterlerin bakış açısından Amerika'daki Nazilere acı getirmeye devam eden çok bölümlü bir içerik. DLC, tek tek veya sezon geçişinin bir parçası olarak edinilebilir. Ayrıca Episode Zero, ana oyunu ön siparişle alan herkes için ücretsiz olarak sunulacak. Bethesda'ya göre, Bölüm 1-3, önümüzdeki ay başlayıp Mart 2018'de sona erecek.

Hürriyet Günlükleri DLC'sinden neler bekleyebileceğiz:

Episode Zero

Ön sipariş veya Sezon Kartı ile birlikte verilir. Şu an alınabilir. Bölüm Sıfır oyunculara, Amerikan Toprakları'nda özgürlük savaşan Joseph Stallion, Jessica Valiant ve Gerald Wilkins'i tanıtmaktadır. Bu açılış DLC'si görevinde, benzersiz yetenekler ve silahları kullanarak Nazileri patlatın.

The Adventures of Gunslinger Joe (14 Aralık)

Eski profesyonel Amerikan futbolcusu Joseph Stallion ile, Chicago kalıntılarından uzayın geniş boşluğuna uzanan Nazi ordularını vurun!

Ajan Silent Ölüm Günlükleri (30 Ocak)

Eski OSS ajanı ve suikastçi Jessica Valiant ile California'daki Nazi sığınaklarına sızın ve San Andreas Operasyonunun sırlarını keşfedin!

The Amazing Deeds of Captain Wilkins (Mart 2018)

ABD Ordusu'nun ünlü kahramanı Yüzbaşı Gerald Wilkins ile, Nazi kontrolündeki Alaska'da göreve girişerek, Black Sun Operasyonunu dağıtın!

Hüriyet Günlükleri Sezon Kartı şu an 73,99 TL'lik fiyatıyla PlayStation Store'dan alınabilir. Ayrıca her bölüm daha sonra ayrı ayrı da satın alınabilir.