Kooperatif korku oyunu White Noise 2, cuma günü çıkış yapacak

Kooperatif korku oyunu White Noise 2, cuma günü çıkış yapacak
Yeni bir korku oyunu için kendinizi hazırlayın! White Noise 2, 13 Ekim Cuma günü PlayStation 4 platformu için çıkış yapacak. Korku oyunu oynamak için güzel bir tarih gibi görünüyor.White Noise; 4 kişinin, canavar olan başka...

Yeni bir korku oyunu için kendinizi hazırlayın! White Noise 2, 13 Ekim Cuma günü PlayStation 4 platformu için çıkış yapacak. Korku oyunu oynamak için güzel bir tarih gibi görünüyor.

White Noise; 4 kişinin, canavar olan başka bir oyuncuya karşı hayatta kalmaya çalıştığı 4v1 kooperatif korku oyunu. Bu açıdan Left for Dead veya Friday the 13th: The Game ile benzerlik gösteriyor.

Oyun, korku ortamında gerçek bir kooperatif oynanış sunuyor. Burada bir grup araştırmacının; canavar karanlıkta pusu kurup dikkatsiz oyuncuları avlarken, ipuçlarını bulması ve gizemi çözmesi gerekiyor. 'Kooperatif' anahtar kelime, takım oyunundan yoksun olanlar ve yalnız gezenler kolay birer av oluyor. Birlikte ve takım olarak hareket etmek işleri kolaylaştırıyor. Karanlık ve labirent senaryoları, araştırmacıların yön duyularını teste edecek ve kaybolmak ölüm demek!

Yaratığın araştırmacılar bulması, izlerini takip etmesi ve onları yakalamak için tuzaklar kurması gerekiyor. Yerinin belirlenmesinden kaçınması gerekirken, ışığa olan zayıflığı onu görüldüğünde daha da savunmasız hale getiriyor.

Milkstone Studios, White Noise 2 PS4 sürümünü kutlamak için bir fragman yayınladı: