Warner Bros., konsollara ve mobile yeni Harry Potter oyunları getirmeye hazırlanıyor!

Warner Bros., konsollara ve mobile yeni Harry Potter oyunları getirmeye hazırlanıyor!
Warner Bros. Interactive Entertainment, geçtiğimiz günlerde Harry Potter evreninden bir dizi mobil ve konsol oyununu yönetmesi için, Portkey Games'i kurdu.Şirketin başkanı David Haddad, hayran taleplerine yanıt olarak gelecek oyunların...

Warner Bros. Interactive Entertainment, geçtiğimiz günlerde Harry Potter evreninden bir dizi mobil ve konsol oyununu yönetmesi için, Portkey Games'i kurdu.

Şirketin başkanı David Haddad, hayran taleplerine yanıt olarak gelecek oyunların çıkışından heyecan duyduğunu söyledi. "Portkey Games ile, J.K.'den ilham alan daha fazla oyun talebi için hayranların isteklerini yanıtlamaktan heyecan duyuyoruz. Rowling'in Sihir Dünyası. J.K.'nin yarattığı büyülü evrende, oyuncular tarafından üretilen hikayeler üzerine odaklanan oyunlar yapmak için yetenekli yaratıcılarla birlikte çalışıyoruz."

Warner Bros, bir blog yazısında, yeni stüdyo adının arkasındaki anlamı da açıkladı:

Portkeys, sihirbazları bir yerden diğerine taşıyacağı için, Portkey Games, Harry Potter hayranlarına büyü dünyasına taşınma ve kendi maceralarının merkezinde yer bulma şansını verecek. Oyunlar, mobil ve konsol oyunları arasında çeşitlilik gösterecek ve hem yeni karakterler, hem de heyecan verici şekilde Harry Potter hikayelerinden tanıdık karakterler "hayatlarının farklı noktalarında" yer alabilecek. Tanıdık öğelerin yanı sıra, yeni konumları ziyaret edebilecek ve büyü dünyasından esinlenen tüm yeni hikaye unsurlarını keşfedebileceksiniz.

Şimdilik daha fazla bilgi yok, ancak haberler heyecan verici ve birçok Harry Potter hayranını sevindirecek gibi görünüyor.

Kaynak: Pottermore