Warframe, Citrine's Last Wish güncellemesi aldı

Warframe, Citrine's Last Wish güncellemesi aldı
Digital Extremes, Warframe için Citrine's Last Wish adını verdiği bir güncellemeyi yayınladığını duyurdu. İşte güncelleme detayları...

Warframe, Sevgililer Günü geçmesine rağmen etkinliklerine devam ediyor. Bugün tüm platformlarda yeni Citrine's Last Wish güncellemesini yayınladı. Güncelleme, Void'de bir aşk hikayesinin haritasını çıkardı. Citrine's Last Wish ile sunulan pek çok ekleme yer alıyor. Bunlar arasında, bükülme ile klasik savunma görevleri olarak tanımlanan yeni Mirror Defense görevleri oyuna dahil oldu.

warframe-citrines-last-wish-guncellemesi-aldi

Geliştirici Digital Extremes, Warframe yeni güncellemeyi açıkladı

Citrine's Last Wish güncellemesiyle Mirror Defense görevi yeni Tyana Geçidi düğümünde yer alıyor. Görev, Tenno'nun zaman ve mekana yenik düşen iki kristal kaplı aşığın gücünden kendileri için yararlanmaya kararlı zorlu düşmanların saldırısına karşı savaştığını görüyor. Geliştirici Digital Extremes, durumu Belric ve Rania arasındaki bağlantıya yanıt olduğunu belirtti. Stüdyo açıklamalarına, "Void, korunmuş bedenlerini sonsuza dek birbirine bağlamak için uzayda delik açtı. Bu nedenle oyuncuların, çifti yeniden birleştirmek için Mars'ta Rania'nın kristalini ve Venüs'te Belric'in kristalini savunurken Grineer ve Corpus'u savuşturması gerekiyor." diye ekleme yaptı.

[embed]

Mirror Defense görevlerini tamamlayınca ödüller kazanıyorsunuz. Bu ödüller arasında yeni kaynaklar, Belric ve Rania bölümleri, Steflos ve Corufell için yeni silah planları ve yeni Warframe Citrine planları yer alıyor. Citrine'in pasif yeteneği, sağlık küresi alındığında onu sağlık artırıcı bir aura ile Geoluminesence çevreliyor. Buna, düşmanlara kanama uygulayan ve onların sağlık ve enerji küreleri düşürme şanslarını artıran bir saldırı olan Fractured Blast ve ayrıca Citrine ve müttefiklerini koruyan, asistlerle ve öldürmelerle desteklenen, yavaşça çürüyen bir kalkan olan Preserving Shell eşlik ediyor.

warframe-citrines-last-wish-guncellemesi-aldi

Citrine ayrıca, düşmanları felç edebilecek hasar artırıcı fraktal büyümeleri ve son yeteneği Prismatic Gem'i ateşleyen Crystallise'ı kullanabiliyor. Bu, müttefiklerden hasar alan düşmanları hedefleyen bir ışın yayıyor. Başarılı bir saldırı ısı, soğuk, toksin ve elektrik durum etkilerine neden oluyor. Yakındaki müttefikler, statü şansı ve statü süresinde artış elde ediyor.

Tüm bunlara ek olarak birtakım yeni premium kozmetik, Warframe'in Citrine's Last Wish güncellemesiyle bugün Xbox, PlayStation, Nintendo Switch ve PC'de piyasaya çıkıyor. Sizler Warframe hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!