Vampyr'ın televizyon dizisi olarak uyarlanacağı açıklandı

Vampyr'ın televizyon dizisi olarak uyarlanacağı açıklandı
Bir başka Dontnod Entertainment oyunu televizyon dizisi olarak uyarlanıyor. Yayıncı Focus Home Interactive, Fox21'e Vampyr dizisi için gerekli hakların verildiğini duyurdu.Vampyr, Life is Strage ile birlikte ikinci dizi projesi olacakDizi,...

Bir başka Dontnod Entertainment oyunu televizyon dizisi olarak uyarlanıyor. Yayıncı Focus Home Interactive, Fox21'e Vampyr dizisi için gerekli hakların verildiğini duyurdu.

Vampyr, Life is Strage ile birlikte ikinci dizi projesi olacak

Dizi, DJ2 Entertainment ve Wonderland Sound & Vision tarafından geliştirilecek. DJ2 daha önce yine Dontnod'ın Life Is Strange oyununa dayanan bir dizi üretmek için Square Enix ile ortaklık kurmuştu.

Vampyr'in televizyon uyarlaması için herhangi bir yayın tarihi açıklanmadı, ancak DJ2 Entertainment CEO'su Dimitri Johnson, prodüksiyon şirketinin oyunun Haziran ayındaki lansmanından önce projeyi tasarladığını açıkladı.

Dontnod CEO'su Oskar Guilbert proje hakkında: "Bir televizyon dizisi için muhteşem bir öncül olduğuna inanıyoruz. Fox21'deki yetenekli ekibin oyunumuzun karanlık atmosferli evrenini televizyona nasıl yansıtacağını görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Vampyr çıktığı zaman olumlu olumsuz eleştiriler aldı. Ancak özgün hikayesine rağmen, teknik sorunlar yüzünden oyunun deneyimi gölgede kaldı.