Valve, Team Fortress 2 için yıllar sonra ilk büyük güncellemeyi yayınlıyor

Valve, Team Fortress 2 için yıllar sonra ilk büyük güncellemeyi yayınlıyor
Valve, uzun yıllar sonra Team Fortress 2 için ilk büyük güncellemesini yayınlama kararı aldı.

Valve yeni bir blog gönderisinde Team Fortress 2 oyununun neredeyse 6 yıl sonra ilk büyük içerik güncellemesi almaya yakın olduğunu doğruladı. Güncelleme için herhangi bir çıkış tarihi verilmedi. Yine de, yaz aylarında yeni öğeler, haritalar, olağandışı efektler ve çok daha fazlasını getirmesi beklentiler dahilinde yer alıyor.

valve-team-fortress-2-icin-yillar-sonra-ilk-buyuk-guncellemeyi-yayinliyor

Valve, Team Fortress 2 ile Steam İçerik Oluşturucularının dikkatini çekti

Valve, blog gönderisinde, Steam İçerik Oluşturucularının dikkatini çekmek istedi. Stüdyo, duruma oldukça şakacı bir şekilde yaklaştı. Team Fortress 2 güncellemelerini ve bunların arka planında neler olduğunu açıkladı. Valve, "Son birkaç Team Fortress yaz etkinliği yalnızca öğe güncellemeleriydi. Ancak bu yıl öğeler, haritalar, savaş boyaları ve başka şeyler içeren tam bir güncelleme boyutunda dosya göndermeyi planlıyoruz. Bu demek oluyor ki Steam Atölyesi içeriğinize ihtiyacımız var." dedi.

valve-team-fortress-2-icin-yillar-sonra-ilk-buyuk-guncellemeyi-yayinliyor

Gönderi daha sonra, Steam Atölyesi içerik oluşturucularının 1 Mayıs'a kadar içerik göndermeleri için zamanlarının olacağını belirtiyor. Valve, 2007'de oyuncuların karşısına geçtiğinden beri oyunu desteklemeye devam etti. Bu sırada hata düzeltmeleri ve içerik güncellemeleri yayınladı. Ancak son yıllarda, büyük ölçekli içerik güncellemeleri neredeyse durma noktasına geldi. Oyun için son büyük güncelleme, 2017 yılında gerçekleşmişti.

valve-team-fortress-2-icin-yillar-sonra-ilk-buyuk-guncellemeyi-yayinliyor

Yama, biri yalnızca Valve tarafından geliştirilen altı yeni harita ekledi. Geri kalan beşi topluluk üyeleri tarafından oluşturuldu. Oyunun yaz güncellemesinin Valve'dan içerik içerip içermeyeceği henüz bilinmezliğini koruyor. Ancak stüdyonun çağrısına bakıldığında, yeni içeriğin çoğunun doğrudan topluluktan geleceği görünüyor.

Sizler oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın!