Valheim, Xbox Game Pass için çapraz platform desteğiyle geliyor

Valheim, Xbox Game Pass için çapraz platform desteğiyle geliyor
Iron Gate Studios, popüler oyunları Valheim için oyunculara müjdeli haberi verdi. Yapım, Xbox Game Pass hizmetine katılıyor.

Geliştirici Iron Gate Studios, Valheim için Xbox Game Pass tarihini onayladı. Bu noktada oyun, 14 Mart itibariyle hizmete dahil oluyor. Viking hayatta kalma oyunu eleştirmenler tarafında olumlu not almıştı. Yapımın PC'deki başlangıcından iki yıl sonra, hayatta kalma aksiyonu şimdi oyuncuları tam çapraz platformla tanıştırıyor. Böylece pek çok platformdan oyuncu, aynı oyunda bululabiliyor.

valheim-xbox-game-pass-icin-capraz-platform-destegiyle-geliyor

Valheim, çapraz platform desteğiyle Xbox Game Pass bünyesine dahil oluyor

Iron Gate, IGN Fan Fest 2023'te bir duyuru yapmıştı. Buna ek olarak geliştirici, Valheim'in Xbox Series X oynanış fragmanını da yayınladı. Fragman, 50 saniye uzunluğa sahipti. Beğenilen Viking simülasyonunun Xbox Series X'teki gücünü sergiledi ve Mart çıkış tarihini açıkladı. Valheim, Xbox konsollarını tam çapraz platform desteğiyle dahil oluyor. Yani, oyuncular hangi platformda olursa olsun birlikte oynamalarına olanak tanıyor. Oyunun Steam ve Microsoft Store sürümleri de yeni sürümle uyumlu hale geliyor.

valheim-xbox-game-pass-icin-capraz-platform-destegiyle-geliyor

İskandinav mitolojisi hayatta kalma oyununu PC'de denemek isteyenler artık Xbox Game Pass ile buna sahip oluyor. Aktif bir Game Pass üyeliğine sahipseniz, oyunun önizlemesine de erişim sağlayabilirsiniz. Valheim, Şubat 2021'de piyasaya sürülmesinin ardından sağlam bir yolculuk geçirdi. Altı ay içerisinde 6 milyondan fazla kopya sattı. Ardından Viking hayatta kalma oyunu, pek çok yeni içerikle sınırlarını genişletti. Son zamanlarda yapım, oyunun açık dünyası Mistlands'e tehlikeli bir biyom getiren genişleme aldı.

valheim-xbox-game-pass-icin-capraz-platform-destegiyle-geliyor

Sıradaki DLC Ashlands, bu yılın sonunda geliyor

Hit oyunun geliştiricileri, başka bir genişleme Ashlands'ın bu yılın sonlarında oyuna geleceğini doğruladı. Beğenilen hayatta kalma oyununun yeni güncellemesi, düşman türleri ve görevlerle geliyor. Valheim'in dünyasını daha da genişletiyor.

Sizler Valheim'ın hakkında neler düşünüyorsunuz? Mitolojiyi oyuna aktarımını beğeniyor musunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!