Ünlü rapçi 50 Cent'in gönderisi GTA 6 spekülasyonuna yol açtı

Ünlü rapçi 50 Cent'in gönderisi GTA 6 spekülasyonuna yol açtı
50 Cent, 1 Mart'ta birInstagram gönderisiyayınladı. Gönderide, "Bunu daha sonra açıklayacağım. GLGGreenLightGang bu POWER'dan daha büyük, güven bana. BOOM" ifadelerini kullandı. Gönderiyle birlikte GTA Vice City oyununun logosu...

50 Cent, 1 Mart'ta bir

Instagram gönderisi

yayınladı. Gönderide, "Bunu daha sonra açıklayacağım. GLGGreenLightGang bu POWER'dan daha büyük, güven bana. BOOM" ifadelerini kullandı. Gönderiyle birlikte GTA Vice City oyununun logosu yer alıyordu. Kısa sürede gönderi 108.000 beğeni ve 50 Cent'in

GTA 6

bünyesinde yer alıp almayacağına yönelik binlerce yorum aldı.

unlu-rapci-50-centin-gonderisi-gta-6-spekulasyonuna-yol-acti

50 Cent, GTA 6 içinde yer alacak mı?

50 Cent'in çalışmalarını bilmiyorsanız, bu olay oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Green Light Gang, 50 Cent'in geçtiğimiz yıl düzenlediği ve bir dünya turu olan Akdeniz adası Malta'da gerçekleşen bir müzik festivaliydi. Bu ifadeyi aynı zamanda pozunu ve hayranlarını tanımlamak için de kullanıyor.

unlu-rapci-50-centin-gonderisi-gta-6-spekulasyonuna-yol-acti

Bu noktada gönderide yer alan 'POWER' ifadesi neyi ifade ediyor bunu bulmak gerekiyor. Power, bir uyuşturucu baronunun gece kulübünde yasal iş kurma girişimi hakkında 50 Cent tarafından yapılan televizyon dizisidir. STARZ'ın en yüksek reytingli programlarından birisidir. Dizi o kadar sevildi ki, altı sezon sürdü. 50 Cent'in bundan daha büyük bir anlaşma olacağını iddia etmesi şok edici duruyor.

unlu-rapci-50-centin-gonderisi-gta-6-spekulasyonuna-yol-acti

Ünlü rapçi 50 Cent oyun endüstrisine yabancı değil

50 Cent, oyun endüstrisine de yabancı konumda yer almıyor. Karma tepkiler için şu ana kadar iki oyun çıktı. Bunlar Bulletproof ve Blood on the Sand idi. Özellikle Blood on the Sand, yakın zamanda Xbox One ve Series X/S için geriye dönük uyumlu hale geldi. Bu oyun uyumlu hale gelirken, diğer oyunlar gibi dijital olarak piyasaya çıkmadı. Bu noktada, eğlence ve oyun için hala ortalıkta diski olan şanslı birkaç kişide yer alıyor.

Bunun gibi şifreli bir gönderide pek çok olası sonuca varmak kolaydır. Bu noktada 50 Cent belki de gelecekteki GTA 6 ile bağlantılı olduğunu duyuruyor. Böylece bir gizlilik anlaşmasını bozuyor olabilir. Sizler GTA 6'dan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!