Universal Studios, Final Fantasy VR turu düzenleyecek!

Universal Studios, Final Fantasy VR turu düzenleyecek!
Universal Studios Japan, Osaka'da sınırlı süre için Final Fantasy VR turu yayınlayacak. Stüdyo, projenin nasıl olacağını gösteren bir video ve diğer bilgileri yayınladı.Final Fantasy XR turu olarak adlandırılan, Final Fantasy...

Universal Studios Japan, Osaka'da sınırlı süre için Final Fantasy VR turu yayınlayacak. Stüdyo, projenin nasıl olacağını gösteren bir video ve diğer bilgileri yayınladı.

Final Fantasy XR turu olarak adlandırılan, Final Fantasy içeriğinde VR gözlükler ile birlikte, Space Fantasy the Ride roller coaster'ı kullanılmış. Biniciler, çeşitli Final Fantasy dünyaları arasında yol boyunca kahramanlarla ve tehlikelerle ilerleyecekler.

Final Fantasy sürümlerinden karakterler ve sahneler

Final Fantasy VII'den Sephirot, Cloud, Squall, Lightning ve oyunun diğer sürümlerinden karakterleri görebileceksiniz. Tüm görseller, Final Fantasy geliştiricisi Square Enix'in FX stüdyosu Visual Works tarafından, oyunun birçok sürümünden kesilmiş sahnelerden yapıldı.

Yolculuk, Universal Studios Japan'ın yıllık Cool Japan etkinliğinin bir parçası. 19 Ocak - 24 Haziran tarihleri arasında, Osaka'da, Final Fantasy hayranları sevdikleri karakterlerle buluşma şansı yakalayacak.