Unity VisionOS Pro Beta Programını Başlattı

Unity VisionOS Pro Beta Programını Başlattı
Unity, Vision Pro başlığı için VisionOS Pro Beta programını başlattığını açıkladı.

Unity bu hafta, VisionOS için Unity PolySpatial'a erişim sunan bir beta programı başlattığını duyurdu. Apple ile ortaklığın bir parçası olarak geliştiriciler, Apple Vision Pro kulaklık için deneyimler oluşturmak üzere Unity'nin düzenleyicisini kullanabilir. Mevcut uygulamaları ve oyunları taşıyabilir veya düzenleyicide yenilerini oluşturabilir ve doğrudan Vision Pro'da önizleyebilirler.

unity-visionos-pro-beta-programini-baslatti-1.jpg

Unity Apple Vision Pro kulaklık için düzenleyici sundu

Unity'nin Unity Runtime, Editör ve Ekosistemlerden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ralph Hauwert, "Milyonlarca oyun ve uygulama geliştiriciden oluşan ekosistemimizin Unity uygulamalarını bu heyecan verici yeni platforma getirebilmesi için Apple ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Unity PolySpatial ile, geliştiricilerin bildikleri ve sevdikleri Düzenleyiciyi kullanarak tamamen yeni sürükleyici deneyimler yaratmalarını daha verimli ve kolay hale getiriyoruz. Bu, geliştiricilerin bir kez oluşturup her yere göndermelerine olanak sağlama sözümüzün özüdür."

unity-visionos-pro-beta-programini-baslatti-2.jpg

Apple'ın Vision Products Group Başkan Yardımcısı Mike Rockwell yaptığı açıklamada, "Unity tabanlı uygulamalar ve oyunlar yerel olarak Apple Vision Pro'da çalışıyor, bu nedenle düşük gecikmeli doğrudan geçiş ve yüksek çözünürlüklü işleme gibi çığır açan visionOS özelliklerine erişimleri var. Bu, Unity geliştiricilerinin Apple Vision Pro'nun güçlü ve benzersiz özelliklerinden tam olarak yararlanmasını sağlar. Hangi inanılmaz deneyimlerin yaratıldığını görmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.