Üç yeni Assassin's Creed oyunu yolda!

Üç yeni Assassin's Creed oyunu yolda!
Tom Henderson tarafından ortaya atılan bilgilere göre Ubisoft, üç adet Assassin's Creed oyunu geliştiriyor. İşte detaylar...

Ubisoft, ileriye dönük en popüler franchise'ına büyük ölçüde güvenmek istiyor. Şu anda buna yönelik birtakım şüpheleri var gibi duruyor. Sektör içinden Tom Henderson,

Insider Gaming

aracılığıyla yayıncının üç

Assassin's Creed

oyunu üzerinde çalıştığını söyledi. Bu noktada çalışan ekiplerin olduğu söz konusu haline geldi. Böylece geçen yılın sonlarına kadar onaylanan altı kişi yer alıyor.

uc-yeni-assassins-creed-oyunu-yolda

Ubisoft, üç yeni Assassin's Creed üzerinde çalışıyor

Önceki oyunlar serideki ana başlıklardan oluşuyordu. Bu üç yeni oyun, görünüşe göre farklı oyun stilleri sağlayan daha tamamlayıcı yapımları içeriyor. Bunlar arasında Project Raid kod adlı bir yapım yer alıyor. Oyun, önceki suikastçıları oynanabilir karakterler olarak öne çıkarıyor. Buna ek olarak, oynaması ücretsiz 4 oyunculu PvE deneyimi vadediyor.

uc-yeni-assassins-creed-oyunu-yolda

Project Nebula, basitçe üç farklı ortama sahip olarak geliyor. Hindistan, Aztek İmparatorluğu ve Akdeniz'den oluşuyor. Üçüncüsü Project Echoes, geliştirme için Ubisoft Scalar adlı bir tür bulut teknolojisi kullanan başka bir çok oyunculu yapım olarak geliyor.

uc-yeni-assassins-creed-oyunu-yolda

Project Red, 2024 yılına hazırlanıyor

Bu noktada proje isimlerine ayak uydurmak biraz zorlaşıyor. Serinin bir sonraki oyunu, 2023'te piyasaya sürülecek olan Assassin's Creed Mirage oluyor. Insider Gaming'e göre, Assassin's Creed Project Red, 2024 yılı için planlı durumda yer alıyor. Oyun, iki oynanabilir karaktere sahip oluyor. Buna ek olarak, gizliliğe güçlü bir şekilde dayanıyor. Ubisoft, yapımın feodal Japonya'da geçeceğini onayladı.

uc-yeni-assassins-creed-oyunu-yolda

Project Nexus, VR oyunu geliyor

Assassin's Creed Project Invictus'un 2025 yılında geleceği söylentileri ortada dönüyor. Bu yapım, serinin çok oyunculu bir versiyonu oluyor. Project Hexe ise 2026 için geliştirme aşamasında yer alıyor. Bu noktada, Ubisoft Montreal tarafından şimdiden kısa bir teaser aldı. Buna ek olarak, gelen bilgilere göre Kutsal Roma İmparatorluğu'nun son aşamalarındaki cadı mahkemelerine dayanıyor. Project Jade, bir açık dünya mobil oyun olarak oyuncuların karşısına geliyor. Project Nexus'un ise serinin onaylı VR deneyiminin kod adı olduğu fikri dönüyor.

uc-yeni-assassins-creed-oyunu-yolda

Insider Gaming, Project Nexus'un henüz açıklanmayan bir devam oyununun tartışmalarının devam ettiğini belirtti. Bu, bir şekilde geliştirme aşamasında olan Assassin's Creed oyunlarının sayısını ona getiriyor. Bu noktada, AC'ye yönelik bu hamle Ubisoft'un kasıtlı olarak daha güvenli girişimlere odaklanmasından kaynaklanıyor olabilir.

Sizler Ubisoft'un Assassin's Creed oyunlarına öncelik sağlaması hakkında neler düşünüyorsunuz? Bu noktada fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!