Ubisoft AAA oyunlarda çalışacak Mumbai ve Odesa stüdyolarını açıkladı

Ubisoft AAA oyunlarda çalışacak Mumbai ve Odesa stüdyolarını açıkladı
Ubisoft, geliştirici ekiplerine Mumbai, Hindistan ve Odesa, Ukrayna'da olmak üzere ofisleriyle birlikte iki yeni stüdyo ekliyor.Odesa stüdyosu, Kiev stüdyo yöneticisi Adrian Serbanescu tarafından yönetilen, kurulu Ubisoft Kiev stüdyosuna...

Ubisoft, geliştirici ekiplerine Mumbai, Hindistan ve Odesa, Ukrayna'da olmak üzere ofisleriyle birlikte iki yeni stüdyo ekliyor.

Odesa stüdyosu, Kiev stüdyo yöneticisi Adrian Serbanescu tarafından yönetilen, kurulu Ubisoft Kiev stüdyosuna ek olarak açılacak. Odesa ofisi, Tom Clancy's Ghost Recon serisi üzerinde çalışan diğer yedi stüdyoya katılacak. Şu anda takımda 10 kişi çalışıyor ve önümüzdeki iki yıl içinde Odesa ekibini 60 üye ile genişletilmesi planlanıyor.

Mumbai ekibi ise Pune, Hindistan stüdyosunun yönetim direktörü Jean-Philippe Pieuchot'a rapor verecek. İki stüdyo da AAA konsol oyunlarının ve Ubisoft'un canlı servislerinin geliştirilmesi üzerinde birlikte çalışacak şekilde görevlendirildi. Pune ekibinin önceki çalışmaları South Park: The Fractured But Whole'un Nintendo Switch taşımasını ve Far Cry 5'in sezon geçişinin parçası olarak yayınlanacak olan Far Cry 3 yenilemesini içeriyor.

Pune ekibinin bazı üyeleri, Ubisoft'un önümüzdeki iki yıl içinde 100 üyeye ulaşmayı planladığı ekibi oluşturmak için Mumbai stüdyosuna taşınacak. Mumbai stüdyosu Haziran ayında açılacak ve Hindistan Teknoloji Enstitüsü Mumbai & Intuit Lab ile ortak çalışacak.

Geliştirici kısa süre önce stüdyo portföyünü Brawlhalla'nın geliştiricisi Blue Mammoth Games'i satn alarak genişletmişti.