Ubisoft Forward'da Crew Motorfest Çıkış Tarihi Açıklandı

Ubisoft Forward'da Crew Motorfest Çıkış Tarihi Açıklandı
Ubisoft Forward etkinliğinde Crew Motorfest çıkış tarihi duyurusu gerçekleştirildi.

Crew Motorfest nihayet Ubisoft'un Pazartesi günkü Ubisoft Forward etkinliğinde duyurduğu resmi bir çıkış tarihine sahiptir. 14 Eylül'de başlayacak olan The Crew Motorfest, PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One için satışa sunuluyor. Çıkış tarihinin yanı sıra aşağıda kendiniz de izleyebileceğiniz oyuna yeni bir bakış gösterildi.

ubisoft-forwardda-crew-motorfest-cikis-tarihi-aciklandi-1.jpg

The Crew Motorfest 14 Eylül itibariyle geliyor

Serinin üçüncü oyunu The Crew Motorfest, 2014'te başlayan seride yeni bir çağın sinyallerini veriyor. Oyun, oyuncuları Hawaii'nin O'ahu adasına açık dünya ortamında getiriyor. Oyuncular Honolulu sokaklarında yarışabilecek, volkan yamaçlarından aşağı inebilecek, kumsalda drift yapabilecek, yağmur ormanlarında araba sürebilecek ve daha fazlasını yapabilecekler. Ubisoft, oyunun lansmandan sonra düzenli olarak yeni ve taze içerik getirme taahhüdü ile canlı bir oyun olacağını söylüyor.

ubisoft-forwardda-crew-motorfest-cikis-tarihi-aciklandi-2.jpg

Kaynaklara göre oyunun oyuncuların keyif alacağı bir diğer yönü de The Crew Motorfest'in oyuncuların The Crew 2'deki araçlarla transfer olmasına izin verecek olmasıdır. Insider Gaming ayrıca The Crew Motorfest'te şu anda toplam 566 araç gördü. arabalar, motosikletler, tekneler ve daha fazlasını içerir. Son olarak Temmuz ayında oyunun lansmanından önce bir kapalı beta daha yapılacağı duyurulmuştu.

İlgili Haberler