Ubisoft, Assassin's Creed Origins için görkemli bir sinematik yayınladı!

Ubisoft, Assassin's Creed Origins için görkemli bir sinematik yayınladı!
Ubisoft, çıkışı adım adım yaklaşan Assassin's Creed Origins için görkemli bir sinematik fragman yayınladı.Oyun için hazırlanan yeni video; oynanışa dair herhangi bir sahne içermiyor; bunun yerine, Assassin's Creed Origins'in...

Ubisoft, çıkışı adım adım yaklaşan Assassin's Creed Origins için görkemli bir sinematik fragman yayınladı.

Oyun için hazırlanan yeni video; oynanışa dair herhangi bir sahne içermiyor; bunun yerine, Assassin's Creed Origins'in teması olan Antik Mısır manzarasını bize gösteriyor. "From Sand" başlıklı, kasvetli ve durgun bir havası olan fragmanda; piramitlerden, teknelere, askerlere, hatta sevimli bir kediye kadar her şey yavaşça kuma dönüşüyor. Ve oyunun ana kahramanı, Bayek, videonun sonunda savrulan kumların arasında beliriyor.

Yeni oyun modu Discovery Tour duyurulmuştu

Ubisoft, hafta başında Assassin's Creed'in Discovery Tour (Keşif Turu) adlı oyunun yeni bir modu olduğunu açıklamıştı. Discovery Tour'da oyuncular, oyun içindeki çeşitli yerlerde dolaşarak ve çevredeki nesnelerle etkileşim kurarak Eski Mısır hakkında tarihi gerçeklikler öğrenebilirler. Discovery Tour, çıktığında Assassin's Creed Origins içeriğinde olmayacaksa da, 2018 başında ücretsiz güncellemeyle gelecek.

İşte Assassin's Creed: From Sand için yayınlanan fragman:

Assassin's Creed Origins, 27 Ekim'de Xbox One, PS4 ve PC platformları için çıkacak.

Ayrıca Yeni Çıkacak Oyunları sitemizden takip edebilirsiniz.