Twitch oyun ve içerik satın alma seçeneklerini kaldırıyor

Twitch oyun ve içerik satın alma seçeneklerini kaldırıyor
Twitch Nisan 2017'de izleyicilerin doğrudan oyun ve oyun içi öğeler satın alarak yayıncılara desteklemesine olanak tanıyan bir işlev ekledi. Bu sistem 27 Kasım'dan sonra kullanılamayacak.Kullanıcılar "Şimdi Satın Al" düğmesini...

Twitch Nisan 2017'de izleyicilerin doğrudan oyun ve oyun içi öğeler satın alarak yayıncılara desteklemesine olanak tanıyan bir işlev ekledi. Bu sistem 27 Kasım'dan sonra kullanılamayacak.

Kullanıcılar "Şimdi Satın Al" düğmesini kullanarak doğrudan yayıncının sayfasından satın alabiliyorlardı. Bu girişim, doğrudan yayıncıları desteklemenin ek yollarını sunma amacıyla başladı. Ancak şirket uygulamayı sonlandırıyor, çünkü sistem çoğu yayıncıya önemli ölçüde ek gelir sağlamıyor.

"Bu özelliği durdurarak, Twitch'te Amazon Blacksmith gibi uzantılar aracılığıyla oyun ve oyun içeriklerini doğrudan elde etmenize yardımcı olacak başka yöntemlere yatırım yapmaya devam ediyoruz."

Kullanıcılar sistem üzerinden satın alınan herhangi bir içeriğe erişim kaybı yaşamayacaklar. Satın aldığınız, kazandığınız veya ödüllendirdiğiniz Twitch kasaları da dahil, satın aldığınız her şey yine kullanılabilecek.

Satın alınan oyunlar, Twitch Desktop uygulaması veya UPlay aracılığıyla oynanabilecek ve yine hesabınızı oyuna bağlayarak satın aldığınız oyun içi içeriğini kullanabileceksiniz. Kazanılan oyunlar genellikle telif ve kullanım hakkı içermediğinden (buradaki istisnalardan biri UPlay) sistem kapatıldığında yedeklemek isterseniz bunu yapmak da mümkün olmalı.

Açılmamış tüm Kasalar da sistem kapatıldıktan bir gün sonra, 28 Kasım'da otomatik olarak açılacak. Bu güncelleme, Twitch Prime üyeliği ile kazanılan oyun ve satın alınan oyun içi içerikleri etkilemeyecek.