Tom Holland'ın başrolde olduğu Uncharted filminin çekimleri başladı

Tom Holland'ın başrolde olduğu Uncharted filminin çekimleri başladı
Sony'nin merakla beklenen Uncharted filmi için çekimlerin geçtiğimiz aylarda başlaması planlanıyordu. Ancak koronavirüs nedeniyle program ertelendi ve bu da filmin çıkış tarihinin ertelenmesine neden oldu. Sonunda filmde genç Nathan...

Sony'nin merakla beklenen Uncharted filmi için çekimlerin geçtiğimiz aylarda başlaması planlanıyordu. Ancak koronavirüs nedeniyle program ertelendi ve bu da filmin çıkış tarihinin ertelenmesine neden oldu. Sonunda filmde genç Nathan Drake'i canlandıracak olan Tom Holland'dan iyi haber geldi.

Ünlü aktör, kısa süre önce Instagram hesabında setten bir fotoğraf paylaşarak filmin çekimlerinin başladığını duyurdu. Holland, üzerinde "Nate" yazan sandalyesinin fotoğrafını paylaştı. Paylaşımda fotoğrafın yanı sıra "İlk gün #uncharted" şeklinde kısa ve öz bir mesaj yer aldı. Bu, Uncharted filmi için nihayet ilk adımın atıldığını gösteriyor.

Tom Holland çekimlerin ilk gününden fotoğraf paylaştı

Uncharted, Tom Holland

Uncharted filmiyle ilgili ilk söylentiler yaklaşık 10 yıl önce ortaya çıktı ve o zamanlar Natham Drake'i Mark Wahlberg'in canlandıracağı konuşuluyordu. Ancak ünlü aktör o zamanlar Drake'i oynayabilecek kadar gençti. Aradan yıllar geçti ve proje adeta yılan hikayesine döndü. Wahlberg artık Sully'yi canlandırabilecek kadar yaşlı.

PlayStation'a özel popüler oyun serisinden uyarlanan film için ilk adım 2017 yılında Tom Holland'ın oyuncu kadrosuna katılmasıyla başladı. Ancak o zamandan beri, birbiri ardına büyük bir aksaklıklar yaşandı. Proje çok sayıda yönetmen ve senarist değiştirdi. 2019'un başlarında, 10 Cloverfield Lane'in yönetmeni Dan Trachtenberg, Uncharted'ın yönetmenlik koltuğuna oturdu, ancak bilinmeyen nedenlerle Ağustos 2019'da görevinden ayrıldı. Ardından Bumblebee'nin yönetmeni Travis Knight ertesi ay pozisyonu doldursa da, yaratıcı süreçte yaşanan anlaşmazlıklar onun da ayrılmasına yol açtı.

Uncharted filmi artık Venom ve Zombieland yönetmeni Reuben Fleischer'a emanet. Eğer işler yolunda giderse Nathan Drake'in macerası 16 Temmuz 2021'de beyaz perdeye gelecek.