Titanfall ve Apex Legends geliştiricilerinden yeni stüdyo: Wildlight Entertainment

Titanfall ve Apex Legends geliştiricilerinden yeni stüdyo: Wildlight Entertainment
Titanfall ve Apex Legends geliştiricileri eski stüdyodan ayrılıp kendilerine Wildlight Entertainment adında yeni stüdyo kurdu.

Eski Apex Legends ve

Titanfall

geliştiricileri işlerinden ayrıldı. Bu geliştiriciler yeni bir stüdyoya katılım sağladı. Stüdyonun adını da Wildlight Entertainment olarak belirledi. Stüdyo şu anda resmi web sitesine göre, bir süredir yeni IP üzerinde çalışıyor. Stüdyonun

'Takımla Tanışın'

başlıklı sayfası oldukça dikkat çekiyor. Sayfa, Apex Legends ve Titanfall oyunlarında çalışan kişilerden oluşuyor.

titanfall-ve-apex-legends-gelistiricilerinden-yeni-studyo-wildlight-entertainment

Titanfall ve Apex Legends geliştiricileri Wildlight Entertainment için bir araya geldi

CEO Dusty Welch, Apex Legends'ta CEO ve GM olarak çalıştı. Buna ek olarak Activision'da Call of Duty serisini kurup piyasaya sürdü. Guitar Hero'nun da yayın direktörlüğünü yapmıştı. Apex, Titanfall oyunları ve Call of Duty Modern Warfare'dan sonra Wildlight'ın stüdyo başkanlığına Chad Grenier geldi. Ekipte daha pek çok Apex, Titanfall ve Call of Duty serilerinde çalışmış kıdemli geliştirici yer alıyor.

titanfall-ve-apex-legends-gelistiricilerinden-yeni-studyo-wildlight-entertainment

EA, daha önce tek oyunculu Titanfall oyunu dahil çok sayıda Respawn projesini iptal etmişti. Bu noktada, yakın gelecekte aynı zirvelere ulaşan başka bir oyunun geleceği söz konusu oluyor. İlerleyen sürelerde Wildlight Entertainment'tan güncellemeler gelecektir. O zaman yeni projeler hakkında daha fazla fikir sahibi olunabilir.

Sizler Wildlight Entertainment adlı stüdyodan neler bekliyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı ihmal etmeyin!