THQ Nordic, Wreckfest ve Goat Simulator geliştiricilerini satın aldı

THQ Nordic, Wreckfest ve Goat Simulator geliştiricilerini satın aldı
Oyun stüdyosu satın alma furyası devam ediyor. THQ Nordic koleksiyonuna yenilerini ekledi ve Wreckfest'in geliştiricisi Bugbear ile Goat Simulator'un stüdyosu Coffee Stain'i satın aldı.Bugbear araba çarpıştırma tutkusu olan Finlandiyalı...

Oyun stüdyosu satın alma furyası devam ediyor. THQ Nordic koleksiyonuna yenilerini ekledi ve Wreckfest'in geliştiricisi Bugbear ile Goat Simulator'un stüdyosu Coffee Stain'i satın aldı.

Bugbear araba çarpıştırma tutkusu olan Finlandiyalı küçük bir stüdyo ve FlatOut serisi, Ridge Racer Unbounded ve son oyunları Wreckfest ile tanınıyorlar.

Wreckfest bu yaz PC'ye geldi. Oyunda çok sayıda yükseltme ve özelleştirme seçeneği var. Güçlendirilmiş tamponlar, rulo kafesler, yan koruyucular ve daha pek çok şey ile hazırlanın arabanızı yarışa sokarak dilediğinizce çarpışmanın tadını çıkarabilirsiniz. Konsol versiyonları henüz yapım aşamasında ve 2019'da gelmesi bekleniyor.

Coffee Stain ise İsveçli ve oyun geliştiricisi ve yayıncısı. Goat Simulator'u bilmeyenimiz yoktur. Ayrıca kooperatif madencilik ve bilim kurgu FPS oyunu Deep Rock Galactic'in ve gezegen keşif oyunu Satisfactory'nin de arkasındaki stüdyo.

THQ Nordic stüdyo ve marka satın almaya devam ediyor

Coffee Stain basın açıklamasına göre THQ Nordic'in içinde "oldukça tamamlayıcı üçüncü bir ayak" gibi bağımsız bir grup olarak çalışmaya devam edecek.

THQ Nordic bir süredir satın alımlarla meşgul. Şirket geçtiğimiz ay Alone in the Dark markasını ve öncesinde de Kingdoms of Amalur'u satın aldı. Daha da öncesinde yılın başlarında Koch Media / Deep Silver ile onunla birlikte Saints Row, Homefront ve Dead Island markalarını almıştı.

THQ, çökmeden önce orta ölçekli oyunlar üzerinde çalışıyordu. Nordic Games THQ adını aldı ve yeniden markalaştı. THQ Nordic'in istikrarlı yapımları arasında Metro Exodus (Mayıs 2019), Biomutant (2019), muhtemelen yeni bir Saints Row (henüz açıklanmadı) oyunu ve Homefront stüdyoları tarafından geliştirilen yeni, büyük bir oyun var.